Kuru-viikon lastenjuhlat, Höpinätötterö

Kurun ulkomuseo ja Vänrikki Stoolin tupa - Poikeluksentie 60, 34300 Kuru

Kuru-viikko kokoaa yhteen ylöjärveläisiä ja runsaslukuista kesäasukaskuntaa heinäkuussa. Viikon aikana ohjelmaa riittää niin arkipäiville kuin viikonloppuun.

Kuru-viikon Lastenjuhlissa on mukavaa ohjelmaa ja työpajoja koko perheelle. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kurun yhdistys järjestää puffetin. Museo on auki. Vapaa pääsy. HUOM. Juhlat siirretty sateelta suojaan Keihäslahden näyttelytaloon.

Esiintymässä on tamperelainen lastenmusiikkiyhtye Höpinätötterö:

Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato. Orkesterissa laulavat ja soittavat Janne Laurila (kitara & laulu) ja Joonas Keskinen (kontrabasso & laulu), jotka loihtivat ilmoille kaikenlaista höpinää! Duo julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa “Höpsistä pussiin” alkuvuodesta 2017. Debyyttialbumi oli Emma-ehdokkaana vuoden lastenmusiikkialbumiksi. Höpinätötterön voit bongata myös Pikku kakkosesta! Ei sitten muuta kuin hippulat vinkumaan ja höpinää tötteröön!

Kuva vuoden 2018 Lastenjuhlilta Kurun ulkomuseolta.
Tapahtuman järjestääYlöjärven kaupungin kulttuuripalvelut, https://ylojarvi-fi.aldone.fi/vapaa-aika/kulttuuri/kurun-ulkomuseo/

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 16.7.2019 17:00-19:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi