Nukketeatteri Nirunarun esitykset Ylöjärven museolla

Ylöjärven museo - Hietastentie 4, 33480 Ylöjärvi

Nukketeatteri Nirunaru saapuu tämän kesän aikana Ylöjärven museolle kahdesti.

Ensimmäisellä kerralla tiistaina 9.7. saamme nauttia esityksestä Rakastunut sammakko, toisella kerralla tiistaina 6.8. nautitaan esityksestä nimeltä Kotini on... Molempien teatterikertojen jälkeen järjestetään myös työpaja, jossa ideoidaan, piirretään, leikataan ja liimataan hauskat, pahviset nukkehahmot. Lopuksi ihastellaan omia nukkeja ja tehdään pieni esitys. Työpajoihin ovat tervetulleita lasten lisäksi myös aikuiset. Pienimmät vanhempiensa kanssa. Eri kertojen työpajat eroavat toisistaan, eli kannattaa tulla mukaan molemmilla kerroilla!

RAKASTUNUT SAMMAKKO: Sammakko on sairas. Sen räpylät ovat veltot, ruoka ei maistu, hiki virtaa ja sydän jumpsuttaa. Jostain syystä oireet pahenevat aina kuvankauniin ankkaneidin uidessa paikalle... Lopulta possukin keskeyttää tryffelinmetsästyksen ja passittaa ystävänsä lääkärin puheille. Näytelmä on dramatisoitu Max Velthuijsin tarinan pohjalta. Näyttelijät: Leena Karjarinta, Päivi Karlstedt, Arja Myllykangas. Esityksen kesto on 30 min. Sopii yli 3-vuotiaille.

KOTINI ON... Runontäyteisesti kotoileva nukketeatteriesitys kodista, rakentamisesta ja elämästä talojen seurassa. Annukka Nurmi yhdistelee esityksessä erilaisia nukketeatterin tekniikoita kuten varjo- ja esineteatteria. Vanhemmat talorunot kutkuttavat kaukaisia muistoja, tuoreemmat hykerryttävät uusina tuttavuuksina. Runo runolta näyttämölle rakentuu myös talo, se aivan ikioma. Työkalupakista löytyy nukeiksi jos jonkinlaista puupalikkaa ja työkalua, ja nähdäänpä pöytänäyttämöllä pienimuotoisen järeää maansiirtokalustoakin... Esitys sopii kaikenikäisille katsojille vauvasta vaariin. Esityksen kesto on noin 35 minuuttia. Runoista dramatisoinut ja esittää: Annukka Nurmi. Lavastus ja nuket: Nils Hedlund ja Annukka Nurmi.

Tapahtuman järjestääYlöjärven kaupungin museot

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohdat

  • 9.7.2019 14:00-16:00
  • 6.8.2019 14:00-16:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi