Räikkä Raikaa -yhteislauluilta, solistina Meiju Suvas

Räikänpuisto - Räikäntie, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärven kulttuuripalvelut on tuottanut Räikkä Soi -tapahtumaviikonlopun yhdessä Rantajätkät ry:n kanssa vuodesta 2002 alkaen. Vuonna 2019 Tenavien Tohinat ja Räikkä Raikaa järjestetään molemmat lauantaina 29. kesäkuuta ja ne ovat pääsymaksuttomia.

Räikkä Raikaan saapuu 35-vuotista taiteilijauraansa hiljattain juhlistanut Meiju Suvas, joka johdattaa yleisön yhteislauluun. Tapahtumassa on tarjolla pullakahvit.

Tapahtumat järjestetään suojassa sään vaihteluilta, Räikänpuiston tapahtumateltassa.

Meiju Suvas on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan. Hän vietti vastikään 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Muutama artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen, Meiju on yksi heistä ja hänen vauhtinsa vain paranee. Hänen energiansa säteilee lavalta ja tarttuu yleisöön. Meiju Suvaksen keikat ovat täynnä hyvää mieltä, mutta hän osaa myös tunnelmoida. Yleisö voi kokea tunteiden koko kirjon ja saa aina rahoillensa vastinetta. Meiju villitsee niin nuoret kuin varttuneemmankin yleisön.

Meijun ura on ollut täynnä hittejä hittien perään, esimerkkeinä Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Missä milloin vaan. Meiju ei kuitenkaan ole jäänyt menneeseen, vaan hänen esiintymisensä on vahvasti kiinni tässä päivässä. Vuonna 2018 häneltä ilmestyi kappale Meidän ilta ja vuonna 2019 käynnistyi Suorinta tietä -singlellä.

 

Tapahtuman järjestääYlöjärven kaupungin kulttuuripalvelut ja Rantajätkät ry, http://www.rantajatkat.fi

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 29.6.2019 18:00-20:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi