Salin klassiset -konsertti: Uusi Helsinki -kvartetti ja ILOA-kvartetti

Kaupungintalo, Ylöjärvi-sali - Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Suomen klassisen musiikin huipuista koostuva Uusi Helsinki -jousikvartetti ja nuorten lupausten ILOA-kvartetti konsertoivat Ylöjärvellä yhdessä. Konsertti avaa Ylöjärven kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämän perinteikkään Salin klassiset -konserttisarjan kevätkauden 2020. Tämä Uusi Helsinki -kvartetin ja ILOA-kvartetin yhteiskonsertti kuullaan sunnuntaina 8.3. klo 15 kaupungintalon Ylöjärvi-salissa.

Uusi Helsinki -kvartetti on palkittu jousikvartetti, jossa soittavat Petri Aarnio ja Taija Angervo, viulu, Ilari Angervo, alttoviulu, sekä Tuomas Lehto, sello. Petri Aarnio on Radion Sinfoniaorkesterin (RSO) konserttimestari, Taija Angervo on RSO:n 2. konserttimestari, Ilari Angervo RSO:n alttoviulun äänenjohtaja ja Tuomas Lehto RSO:n 1. soolosellisti.

ILOA-kvartetti on uusimman sukupolven jousikvartetti. He saavat säännöllisesti opetusta muun muassa Uusi Helsinki -kvartetin Petri Aarniolta sekä Tuomas Lehdolta ja ovat suorittaneet mestarikursseja muun muassa Levon Chilingirianin johdolla. ILOA-kvartetissa soittavat Iidamari Ahonen ja Laura Kukkonen, viulu, Ada Koivukangas, alttoviulu sekä Oona Koivukangas, sello.

Ohjelma:

Prokofjevin jousikvarteton nro 1 op. 50 h-molli
ILOA-kvartetti

Mendelssohn jousioktetto Es-duuri op. 20
ILOA-kvartetti ja Uusi Helsinki-kvartetti

PääsymaksuLiput 10 € käteisellä ovelta
Tapahtuman järjestääYlöjärven kaupungin kulttuuripalvelut, https://www.ylojarvi.fi/vapaa-aika/kulttuuri/tapahtumat/salin-klassiset-konserttisarja/

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 8.3.2020 15:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi