Tanssiteatteri MD: Sankari Moilanen ja Eve

Kurun Yhtenäiskoulun juhlasali - Myllymäentie 2, 34300 Kuru

Osana 31. Kurun 24 tunnin hiihtoa järjestetään perhetapahtuma, jossa nähdään Tanssiteatteri MD:n juhlavuoden näytös, koko perheen tanssiseikkailu Sankari Moilanen ja Eve.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Hessu Moilanen on ihan tavallinen 8-vuotias tyttö, joka pelaa lätkää, uppopalloa ja harjoittelee omaa biisiä Idols-kilpailuja varten. Ja haluaa isona tulla merimieheksi. Hessun paras kaveri on tanssija Eveliina Juurivaha ilman liinaa, vain Eve siis. Eve uskoo kestävään kehitykseen ja kirjoittaa ‘Halataan Puita!’ -blogia nimimerkillä Tuulentyttö. Syksyllä kouluun saapuu myös uusi poika, narkoleptikko Kaapo Kaalilaho, jonka sankari on tunnettu muusikko John Lennon. Myös Kaapo kirjoittaa runoja ja haluaa astronautiksi.

Voisivatko ihan pienetkin teot olla tärkeitä? Jopa pelastaa maailman? Sankari Moilanen ja Eve on koko perheen tanssiseikkailu, jossa katsotaan rohkeasti suoraan sitä, mikä tekisi mieli piilottaa.

Koreografia Samuli Roininen Teksti Samuli Roininen ja työryhmä Tanssi Klaara Haapanen, Selma Kauppinen ja Sakari Kinnunen Pukusuunnittelu ja lavastus Samuli Roininen Äänisuunnittelu Henri Puolitaival Valosuunnittelu Sari Mayer

Kesto n. 40 minuuttia

Suositellaan 5-10-vuotiaille.

Kuva: Harri Hinkka
Tapahtuman järjestääYlöjärven kaupungin kulttuuripalvelut, https://www.ylojarvi.fi/tapahtumat/31-kurun-24-h-hiihto/

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 17.2.2018 16:00-17:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi