Tonttumetsän Joulu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Metsätien toimipiste ja Leija-Kurun alue. - Metsätie 1, 34300 Kuru

Ylöjärven Kurussa järjestetään tänäkin vuonna Tonttumetsän joulu- ilmaistapahtuma. Kurulaiset yhdistykset, Kurun kappeliseurakunta ja Tredu Kurun toimipiste rakentavat Tredun toimipisteen, Leija Kurun ympäristöön jouluisen Tonttumetsän. Siellä sekä aikuisille että lapsille on luvassa jouluista puuhasteltavaa tunnelmallisessa, jouluisessa ympäristössä. Tonttupolulta lapset voivat kerätä leimoja tonttupassiinsa. Passilla lapset saavat sitten joulupukilta Joulupukin Savutuvassa pienen lahjan. Tonttumetsässä on myös Joulupukin postitoimisto, josta lasten kirjeet ja piirustukset toimitetaan Korvatunturille. Tapahtumassa pääsee tapaamaan koulutontun, saunatontun, maahisia ja tonttumetsän lampaita sekä pääsee tekemään erilaisia tonttuaskarteluja aivan ilmaiseksi. Partiotonttujen kanssa voi paistaa nuotiolla makkaraa ja Leijan tiloissa voi ostaa lämmintä glögiä ja mehua tykötarpeineen. Lisäksi tontut tuovat paikalle joulupaketteja, joita saa ostaa itselleen pientä korvausta vastaan.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös perinteiset joulumyyjäiset Kurun Metsäkoululla. Myyjäisten lisäksi koululla on avoinna koko tapahtuman ajan Ravintola Silmun kahvio, jossa on myynnissä myös joulupuuroa ja soppaa sekä jouluisia juotavia. Myyntipaikat varattavissa Kurun Lehdestä puhelimitse 044 343 0031 tai sähköpostitse ilmoitukset@kurunlehti.fi. Paikkahinta 20 €.

Metsäkoulun ja Leijan välillä on kuljetus, joka lapsille ilmainen.

Tapahtuman avaa kappalainen Matti Mikkola Tredun Metsätien koulun pihalla kello 15 ja Tonttumetsä sekä myyjäiset ovat auki aina klo 19 asti. Tervetuloa tunnelmalliseen Tonttumetsän jouluun.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kurun Lehti, Tredu Metsätien toimipiste, KiVa, MLL, Kurun Kontiot, Kurun kappeliseurakunta, Kurun LC ja Kuru-Seura.
Yhteistyössä ovat mukana myös Kurun Hakelämpö, Sale Kuru, Kurun Vesiosuuskunta, K-Market Kuru, Ruokakeidas, Kurun Kunnossapito ja Op Kuru.

Tapahtuman järjestääKurulaiset toimijat yhteistyössä, http://www.kurunlehti.fi/tonttumetsan-joulu

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 30.11.2019 15:00 - 30.1.2019 19:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi