Tulevaisuusviikon tilaisuus Leijassa

Ylöjärven Pääkirjasto Leija - Koivumäentie 2, 33430 Ylöjärvi

Tervetuloa Löytöretkelle tulevaisuuteen!

Pirkanmaalainen Tulevaisuudentutkimuksen seura TUTU Pirkanmaa järjestää Info- ja keskustelutilaisuuden Leijassa ti 3.3.2020 klo 17.30 - 20.

Tilaisuus on osa 1.-7.3.2020 ympäri Suomen vietettävää Tulevaisuusviikkoa, joka haastaa kaikki suomalaiset käymään keskustelua siitä, millaista tulevaisuutta haluamme tehdä. Osallistua voi erilaisissa tapahtumissa sekä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Tulevaisuuspäivä.

Käsityksemme tulevaisuudesta ovat monesti ahtaita ja epämääräisiä. Ajattelemme ehkä tulevaisuutta ikään kuin sumun peitossa olevana junaratana. Tulevaisuudessa on paljon samaa kuin nyt, mutta se on myös monin tavoin erilainen. Mielikuvituksemme tarvitsee verryttelyä ja venyttelyä, jotta pystymme laajentamaan käsityksiämme tulevaisuudesta ja kuvittelemaan monenlaisia tulevaisuuksia. Tutustumme tulevaisuuspeliin The Thing from the Future, jossa teemme mielikuvitusmatkoja erilaisiin tulevaisuuksiin ja kuvittelemme esineitä, joita sieltä voisi löytää, ja tarinoita niiden ympäriltä. Samalla ymmärrämme paremmin omia ennakkoajatuksiamme. Peliä pelataan pienissä ryhmissä aina muutaman kierroksen ajan. Voit olla mukana kuvittelemassa tai vain seurata peliä. Tulevaisuustaidot, empatia ja luovuus nousevat jatkuvasti tärkeämpään rooliin myös työelämässä. Tämä peli kehittää näitä kaikkia. Tule rohkeasti mukaan! Ilta alkaa pienellä ajatuksia virittelevällä alustuksella klo 17.30 ja peleihin voi osallistua klo 20 saakka. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lisätietoa: http://tulevaisuuspaiva.fi/

Tapahtuman järjestääTUTU Pirkanmaa Tulevaisuuden tutkimuksen seura, milla.havanka@mekaselska.fi

« Takaisin tapahtumalistaan

Ajankohta

  • 3.3.2020 17:31-20:00
Ilmoita tapahtumasta

Haluatko korjata jo julkaistun tapahtuman tietoja? Ilmoita muutoksesta.


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi