Perhe- ja mielenterveyspalvelut

Anna palautteesi hoidostasi / läheisesi hoidosta täällä

Ylöjärven kaupunkilaisten kehitystä ja psyykkistä hyvinvointia sekä mielenterveyttä edistävät ja kuntouttavat palvelut on keskitetty perhe- ja mielenterveyspalveluihin. Palvelut ovat luottamuksellisia ja pääsääntöisesti maksuttomia.

Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 €.
Mikäli peruutus on tehty edellisenä päivänä tai sairaustapauksissa samana aamuna, maksua ei peritä.

Mielenterveystalo.fi-verkkopalvelu laajeni Pirkanmaalle

Mielenterveystalo.fi-palvelu tarjoaa luotettavaa tietoa mielenterveydestä ja päihdeasioista sekä niiden hoitoon liittyvistä palveluista. Myös Pirkanmaan hoito- ja palvelupaikat löytyvät nyt portaalista.

www.mielenterveystalo.fi

Resepti kannustaa liikkumaan

Perhe- ja mielenterveyspalvelut on ottanut käyttöön liikuntareseptin. Tavoitteena on ohjata ja kannustaa asiakkaita liikkumaan. Liikuntaresepti on lomake, joka täytetään yhdessä asiakkaan kanssa ja johon kirjataan muun muassa liikkumisen tavoite, ohjeet ja seuranta. Tutkimustulosten mukaan liikunta vaikuttaa monella tavalla myönteisesti mielialaan. Se synnyttää hyvän olon tunnetta ja tuo helpotusta pahaan oloon. Liikunta tarjoaa mukavaa tekemistä, vahvistaa itsetuntoa, piristää ja auttaa jaksamaan. Liikunta on jokaisen oikeus ja jokaisella on oikeus liikunnan iloon!


Sivu päivitetty 26.8.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi