Sähköiset palvelut

Ylöjärven kaupungin terveydenhuolto tarjoaa asiakkailleen seuraavia sähköisiä asiointipalveluja:

eTerveyspalvelut

eTerveys on sähköisen asioinnin palvelu, jossa voi asioida ammattihenkilön kanssa omaan terveydenhoitoon liittyvissä asioissa. Viestitys tapahtuu suojatussa, tietoturvallisessa yhteydessä asiakkaan ja terveydenhuollon välillä. Asiointi edellyttää erillistä suostumusta, jonka voi tehdä vastaanottokäynnin yhteydessä, asioimalla oman palvelupiirin toimistossa tai täyttämällä verkossa käyttösopimuslomakkeen.

Lue lisää eTerveyspalveluista

Klinik-asiointipalvelu

Terveyskeskuspalveluissa ja suun terveydenhuollossa on otettu käyttöön sähköinen asiointipalvelu Klinik 8.4.2019. Sen avulla terveyskeskuksen asiakkaat voivat hoitaa yleisimmät terveysasiansa verkossa. Uuden palvelun tavoitteena on tehdä hoitoon pääsystä sekä muusta asioinnista helpompaa ja nopeampaa. Palvelu auttaa tunnistamaan kiireellistä hoitoa vaativat tilanteet. Järjestelmä ei vaadi kirjautumista tai tunnusten luomista.

Näin pääset asiointipalveluun:

Potilastiedon arkisto

Potilastiedon arkisto on palvelu, jonne terveydenhuollon yksiköt tallentavat potilastietoja omista tietojärjestelmistään tietoturvallisesti. Arkisto on osa valtakunnallista terveydenhuollon Kanta-tietojärjestelmää eli Kansallista terveysarkistoa. Ylöjärvi liittyi Potilastiedon arkistoon elokuussa 2014.

Lue lisää Potilastiedon arkistosta

Sähköinen resepti

Sähköinen resepti eli eResepti on helppo ja turvallinen tapa hankkia lääkärin määräämät lääkkeet. Sähköinen resepti on kattavasti käytössä julkisessa terveydenhuollossa ja apteekeissa. Sähköinen resepti on osa valtakunnallista terveydenhuollon Kanta-tietojärjestelmää eli Kansallista terveysarkistoa.

Reseptien uusinnat ma-to klo 8-15.30 ja pe klo 8-14. Itäinen palvelupiiri p. 03 565 28200 ja läntinen palvelupiiri p. 03 565 28300.

Lue lisää sähköisestä reseptistä

Suun terveydenhuolto

Lue lisää suun terveydenhuollon sähköisestä asioinnista

Lisätietoja

Voit kysyä lisätietoja hoitajaltasi tai lääkäriltäsi tai laittaa sähköpostia osoitteeseen ptkirjaamo@ylojarvi.fi.

Huomaattehan, että sähköpostilla tai suojaamattomalla verkkolomakkeella ei kannata lähettää luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja, kuten terveystietoja tai henkilötietoja. Potilaan tietosuojan turvaamiseksi emme käytä suojaamatonta sähköpostia terveydellisten asioiden käsittelyssä.


Sivu päivitetty 10.4.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi