Hyppää sisältöön

Toiminnan tueksi

Järjestötoimijoiden uutiskirje kokoaa säännöllisesti yhteen ajankohtaiset asiat, vinkit ja yhteystiedot kaikkien ylöjärveläisyhdistysten ja -seurojen käyttöön. Uutiskirje ilmestyy 3-4 kertaa vuodessa.

​Liity postituslistalle (avautuu uuteen ikkunaan)

Seuratiedote liikuntajärjestöille

Liikuntatoimijoiden seuratiedote löytyy liikuntapalveluiden sivuilta.

Lähellä.fi

Lähellä.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen. 

Vapaaehtoistyö.fi

Vapaaehtoistyo.fi on yleishyödyllinen, vapaaehtoistöitä kokoava sivusto. Se on erinomainen apu kaikille järjestötoimijoille vapaaehtoisten tavoittamiseen.

Vapaaehtoistyön organisointia koskevissa asioissa voit olla yhteydessä hyvinvointikoordinaattori Anna Mäkelään tai vapaaehtoistyön koordinaattori (Ylöjärven seurakunta) Soila Simolaan, p. 044 7868020, etunimi.sukunimi@evl.fi

Ylöjärven kaupungin tapahtumakalenteri

Paikallisten tapahtumien seuraaminen sekä oman tapahtuman ilmoittaminen onnistuu kaupungin tapahtumakalenterin kautta. 

Kumppanuusfoorumi

Vuosittainen kumppanuusfoorumi on kaupungin ja järjestöjen yhteistyötapaaminen. Se tarjoaa yhdistys- ja seura-aktiiveille mahdollisuuden kohdata toisiaan, ja samalla kaupungin toimijoille kuulla järjestöjä. Kumppanuusfoorumi tarjoaa kulloisenkin teeman mukaista ajankohtaista tietoa järjestöjen hyödyksi ja yhteistyön edistämiseksi.

Innokylä

Innokylä on kaikille avoin yhteisen kehittämisen ja tiedon jakamisen ympäristö. 

Yhteystiedot

Saarinen Suvi
Hyvinvointipäällikkö
044 4811471
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14, PL 22, 33470 Ylöjärvi

Tarvikkeita vuokralle ja lainaan

Kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluilta on mahdollista vuokrata erilaisia tarvikkeita tapahtuman järjestämiseen (esim. äänentoistolaitteita, katsomopenkkejä ym.) Tiedustelut ja vuokraus:

  • Päivi Alanen, 040 133 1401, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Lisäksi eri järjestöiltä on mahdollista tiedustella esimerkiksi astiastoja, juhlatelttoja sekä muuta tarvikkeistoa tapahtuman järjestämiseen. Lisätietoa sekä yhteystiedot löytyvät järjestöjen omilta kotisivuilta, joita on koottu tänne: Yhdistykset ja seurat 

Päivitetty: 2.3.2023