Timmin käyttöehdot

Timmi-tilavarausjärjestelmän avulla kuntalainen voi selata kaupungin vuokrattavissa olevien tilojen varaustilannetta tai tehdä vuorohakemuksen tilaan rekisteröitymällä järjestelmän käyttäjäksi. Rekisteröityminen on ilmaista. Alla rekisteröitymiseen sekä Timmin käyttöön liittyvät ehdot.

Rekisteröityminen

Rekisteröityessään Timmi-ohjelmistoon käyttäjä antaa henkilökohtaisia tietojaan (esim. nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilö-/Y-/rekisteritunnus) ja sallii Ylöjärven kaupungin käyttää näitä tietoja tilavarauksiin liittyyvään tiedotukseen. Tiloja varanneille käyttäjille lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestein tietoa varauksista ja vuorojen muutoksista. Henkilötietoja tarvitaan myös laskutusta varten.

Käyttäjien tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Organisaation edustajan rekisteröitymishakemus menee Ylöjärven kaupungin Timmi-käyttäjän käsiteltäväksi. Rekisteröitymisen hyväksymisestä tai hylkäämisestä lähetetään tieto hakijan ja maksajan sähköpostiosoitteisiin. Yksityishenkilö vastaa henkilökohtaisesti tekemiensä tilavarausten kustannuksista, joten hänen tekemänsä rekisteröitymishakemus tulee automaattisesti hyväksytyksi.

Tilat ja varaaminen

Rekisteröityneelle asiakkaalle näkyvät ainoastaan hänen itsensä sähköisesti varattavissa olevat tilat.
Internet-selaajalle (kirjautumattomalle käyttäjälle) voi olla näkyvillä myös muita tiloja.

Tilojen varauksista peritään voimassa olevan hinnaston mukainen käyttökorvaus.

Liikuntapalveluiden tilojen varaukset laskutetaan jälkikäteen. Muutamia Ylöjärven urheilutalon tiloja voi maksaa suoraan uimahallin kassalle.

Timmin kautta haetaan pääsääntöisesti yksittäisiä käyttövuoroja. Vakiovuorot tulee hakea erillisen hakemuksen avulla. Yksittäisiä harjoitusvuoroja / pienempiä tapahtumia haettaessa varaus on tehtävä kolme (3) arkipäivää ja isommissa tapahtumissa kahta viikkoa (14 vrk) ennen ko. varausta.

Tilavaraukset tulee perua seitsemää (7) vuorokautta ennen varauksen alkua. Kaikista perumatta jätetyistä käyttämättömistä vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu. Tarkemmat ohjeet liittyen liikuntasalivuorojen hakemiseen, niiden peruuttamiseen sekä ohjeet käyttöön liittyen löytyvät liikuntapalveluiden sivuilta.

Hinnanmuutokset

Ylöjärven kaupungin vapaa-aikalautakunta määrittää liikuntatilojen vuokrahinnat. Muutoksista hinnoissa ei erikseen ilmoiteta, vaan ajantasainen hinnasto on ladattavissa sisäliikuntatilojen varaaminen -sivulla.

Muuta huomioitavaa

Jos rekisteröityneen Timmi-käyttäjän yhteystiedot muuttuvat, ne on päivitettävä itse kirjautumalla Timmi-ohjelmistoon omilla käyttäjätunnuksilla. Tiedot on pidettävä ajantasalla, jotta vuokraaja voi tarvittaessa olla yhteydessä varaajaan.

Lisätiedot:
Liikuntakoordinaattori Olli Alamäki, p. 050 523 2081, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi


Sivu päivitetty 6.2.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi