Hyppää sisältöön

Tukea kuntoutumiseen

Geriatrian poliklinikan palvelut on tarkoitettu ikääntyneille kuntalaisille, joiden terveydentila, toimintakyky tai elämäntilanne vaativat laaja-alaista arviointia. Arviointi voidaan tehdä joko poliklinikan tiloissa tai kotikäyntinä.

Poliklinikalla työskentelevään moniammatilliseen työryhmään kuuluu geriatrian erikoislääkäreitä, fysioterapeutteja, kuntohoitaja, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä, kuntoutuksen ohjaaja, palveluohjaajia, sairaanhoitajia sekä lähihoitajia.

Arvioinnin perusteella pyrimme määrittelemään lisätutkimusten, kuntoutuksen ja muiden kotona asumista tukevien toimenpiteiden tarpeen.

Yhteystiedot ja lisätietoja geriatrian poliklinikasta

Kuntoutus- ja muistikeskus

Kuntoutusosasto on sairaalaosasto, jossa toteutetaan moniammatillista kuntoutusta. Potilaat tulevat jatkohoitoon kotiutuskoordinaattorin kautta erikoissairaanhoidosta tai terveyskeskuksen akuuttiosastolta tai kuntoutusjaksolle omalääkärin lähetteellä.

Toiminta-ajatuksemme on tukea kotona asumista mahdollisimman pitkään. Kartoitamme potilaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä eri tavoin.

Yhteystiedot ja lisätietoa kuntoutusosastosta

Mielenterveyshoitaja

Mielenterveysvastaanotto eläkeikäisille

Voit hakea vastaanotolle, jos sinulla on henkisesti kuormittava elämänvaihe, kuten eläkkeelle jääminen, vanheneminen, oma tai puolison sairastuminen, omaishoitajana toimiminen ja puolison menetys.

Vastaanotolle voit tulla lääkärin lähetteellä, omahoitajan kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä hoitajaan puhelinajalla arkisin klo 11-11.30 p. 044 486 0633.

Vastaanotto on Ylöjärven terveyskeskuksessa ke ja to sekä Kurun terveysasemalla ti ja pe.

Apua päihdeongelmiin

Voit hakea apua päihdetiimiltä, jos päihteiden käyttö tai muut riippuvuudet haittaavat elämääsi. 

Lisätietoa päihdepalveluista

Ohjausta ravitsemukseen

Jos haluat apua ja ohjeita ruokailuusi, voit ottaa yhteyttä ravitsemusterapeuttiin.

Toimipaikat

Geriatrian poliklinikka
Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Näytä kartalla
Kuntoutus- ja muistikeskus
Kuusistontie 3, 33480 Ylöjärvi
Näytä kartalla
Päivitetty: 4.5.2022