Hyppää sisältöön

Tukea nuorten toimintaan

Nuorisopalvelut tukee erilaisia toimijoita nuorille suunnattujen palvelujen järjestämisessä.

Nuva-raha

Nuva-rahaa (entistä Vaikuta ja Päätä -rahaa) myönnetään 7-21-vuotiaille nuorille suunnattuun toimintaan ja sen tukemiseen. Hakija voi olla yksityishenkilö, nuorten ryhmä, oppilaskunta tai kolmannen sektorin toimija. Nuva-rahan jakaa nuorisovaltuuston esityksestä hyvinvointilautakunta. Rahaa haetaan erillisellä lomakkeella verkossa. Hakuaika on vuosittain helmikuussa.

Haku vuonna 2021

Nuva-rahan hakulomake avoinna 1.-26.2.2021

Nuva-rahan avustusohjeet ja jakoperusteet (pdf)

Nopean toiminnan hankeraha

Nopean toiminnan hankeraha on tarkoitettu nuorille, joilla on hyvä idea, mutta sen totetuttamiseen tarvitaan tukea. Suunnittele tapahtuma, järjestä retki tai kokoa turnaus, joka kokoaa yhteen ylöjärveläisiä nuoria. Ole yhteydessä nuorisopalveluihin, niin autamme sinua. Rahaa voi hakea ympäri vuoden.

Kohdeavustus

Nuorisotyön kohdeavustuksia myönnetään ylöjärveläisille nuorisotyötä tekeville järjestöille ja ryhmille koulutus- ja kurssitoimintaan, leiri- ja retkitoimintaan, kansainväliseen toimintaan sekä toiminnasta aiheutuneisiin ohjaajakuluihin. Vuonna 2021 avustuksia myönnettäessä painotetaan nuorten osallisuuden vahvistamista. Hakuaika on vuosittain helmikuussa. Avustukset myöntää hyvinvointilautakunta. Kohdeavustukset maksetaan tositteiden perusteella. 

Haku vuonna 2021

Nuorisotyön kohdeavustuksen hakulomake avoinna 1.-26.2.2021

Nuorisotyön kohdeavustuksen ohjeet (pdf)

Yhteystiedot

Kärkkäinen Riikka
Nuorisopalvelupäällikkö
050 523 2087
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Nuorisopalvelujen hallinto, nuorisotyön kohdeavustukset, lapsi- ja nuorisoneuvosto

Nuva-raha 2021

Nuva-rahan mainos ja linkki halulomakkeeseen

Päivitetty: 13.1.2022