Työpaikat

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, yli 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Rekrytointiohjelma

Ylöjärven kaupungin rekrytointiohjelma on Kuntarekry.
> Kuntarekry  

Terveyskeskuslääkäreiden valtakunnallinen rekrytointisivusto: TKrekry

Sijaisuudet

Sijaisuuksia voi tiedustella toimialojen yhteyshenkilöiltä.
> Kysy sijaisuuksia

Kesätyöt

Ylöjärven kaupunki palkkaa vuosittain kesätöihin nuoria, jotka eivät ole olleet aiemmin kaupungilla kesätöissä. Kesätyöhausta tiedotetaan helmikuussa. (Tiedote kesätöistä 2018)

Kesätyötuki. Ylöjärven kaupunki on jo useana kesänä tukenut ylöjärveläisiä nuoria palkanneita paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Tuesta tiedotaan alkuvuodesta-keväisin.

Avoimet työpaikat

Alla olevat työpaikat on poimittu automaattisesti kaupungin rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi sekä työvoimahallinnon palvelusta www.te-palvelut.fi.

Ylöjärven kaupungin avoimet työpaikat

 • Luokanopettajan viransijaisuus 15.11.2018

  Luokanopettajan viransijaisuusYlöjärven kaupungin perusopetuksessa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus ajalle 7.1.2019-29.5.2019 Metsäkylän Yhtenäiskouluss ... »

 • Tuntiopettaja (erityisopetus) 13.11.2018

  Tuntiopettaja (erityisopetus) Ylöjärven Yhtenäiskoulussa on tarvetta vahvistaa oppilaiden tukea yleisopetuksen puolella. Olemme saaneet tasa-arvorahaa, jolla pystymm ... »

 • Koulupsykologin toimi 7.11.2018

  Koulupsykologin toimiYlöjärvellä on neljä koulupsykologin tointa. Haemme uutta koulupsykologia joukkoomme. Toimitilat ovat koulujen yhteydessä. Koulupsykologipalvel ... »

 • Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet 9.10.2017

  Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudetYlöjärven kaupungin koulutoimessa rekrytoimme tarvittaessa työntekijöitä opettajien sijaisuuksiin perusopetuksessa ja lukiossa. ... »

 • Lähihoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuudet 4.4.2017

  Lähihoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuudetSijaisuudet sijoittuvat Tiuravuoren palvelukeskukseen vanhainkotiosasto Tarupirttiin ja Perttelintupaan sekä asumispalvelu ... »

Lisää työpaikkoja

Avoimet työpaikat Ylöjärven alueella

Lisää työpaikkoja

Sivu päivitetty 30.10.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi