Työpaikat

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, yli 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Rekrytointiohjelma

Ylöjärven kaupungin rekrytointiohjelma on Kuntarekry.
> Kuntarekry  

Terveyskeskuslääkäreiden valtakunnallinen rekrytointisivusto: TKrekry

Sijaisuudet

Sijaisuuksia voi tiedustella toimialojen yhteyshenkilöiltä.
> Kysy sijaisuuksia

Kesätyöt

Ylöjärven kaupunki palkkaa vuosittain kesätöihin nuoria, jotka eivät ole olleet aiemmin kaupungilla kesätöissä. Kesätyöhausta tiedotetaan helmikuussa. Tänä vuonna haku oli 21.2.-8.3.2019 (tiedote). 

Kesätyötuki. Ylöjärven kaupunki on jo useana kesänä tukenut ylöjärveläisiä nuoria palkanneita paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Tuesta tiedotaan alkuvuodesta-keväisin. Lue tiedote kesätyötuesta 2019.

Hoitoalan työpaikat: Lue tiedote kesäsijaisuuksista hoitoalalla 2019.

Avoimet työpaikat

Alla olevat työpaikat on poimittu automaattisesti kaupungin rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi sekä työvoimahallinnon palvelusta www.te-palvelut.fi.

Ylöjärven kaupungin avoimet työpaikat

 • Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus 21.8.2019

  Ylöjärven kaupungin perusturvaosasto hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen avosairaanhoitoon. Sijaisen toimenkuva on monipuolinen ja haastava sekä mahdo ... »

 • Sairaanhoitaja 13.8.2019

  Ylöjärven kaupungin perusturvaosasto hakee työstään innostunutta ja akuuttihoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, jo ... »

 • Sairaanhoitajan toimi 12.8.2019

  Sairaanhoitajan vakituinen toimi, ensisijainen sijoituspaikka on tällä hetkellä TK-Akuuttiosasto. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, jok ... »

 • Nuorisotyöntekijä 15.8.2019

  Työn kuvaus Ylöjärven kaupunki hakee nuorisotyöntekijöitä (5 hlöä) nuorisotilatyöhön osa-aikaisiin työsuhteisiin loppuvuodeksi 2019. Työaika painottuu iltoihin ja ... »

 • Liikunnanohjaaja 14.8.2019

  Liikunnanohjaajan tehtävät sijoittuvat pääasiassa Ylöjärven uimahalliin allaspuolen tehtäviin. Tehtävänkuvaan kuuluu uimavalvontaa, vesijumppien ja uimakouluryhmien ... »

Lisää työpaikkoja

Avoimet työpaikat Ylöjärven alueella

Lisää työpaikkoja

Sivu päivitetty 11.3.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi