Työpaikat

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Rekrytointiohjelma

Ylöjärven kaupungin rekrytointiohjelma on Kuntarekry.
> Kuntarekry  

Terveyskeskuslääkäreiden valtukunnallinen rekrytointisivusto: TKrekry

Sijaisuudet

Sijaisuuksia voi tiedustella toimialojen yhteyshenkilöiltä.
> Kysy sijaisuuksia

Kesätyöt

Ylöjärven kaupunki palkkaa vuosittain kesätöihin nuoria, jotka eivät ole olleet aiemmin kaupungilla kesätöissä. Kesätyöhausta tiedotetaan helmikuussa. (Tiedote kesätöistä 2018)

Kesätyötuki. Ylöjärven kaupunki on jo useana kesänä tukenut ylöjärveläisiä nuoria palkanneita paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Tuesta tiedotaan alkuvuodesta-keväisin.

Avoimet työpaikat

Alla olevat työpaikat on poimittu automaattisesti kaupungin rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi sekä työvoimahallinnon palvelusta http://te-palvelut.fi.

Ylöjärven kaupungin avoimet työpaikat

 • Luokanopettajan viransijaisuus (2 kpl) 24.9.2018

  Luokanopettajan viransijaisuus (2 kpl) Ylöjärven kaupungin perusopetuksen Kauraslammen koulussa on haettavana kaksi luokanopettajan viransijaisuutta. Toinen tehtävis ... »

 • Sairaanhoitaja 6.9.2018

  SairaanhoitajaSairaanhoitajan toimi Kuntoutus- ja muistikeskuksessa Sairaanhoitaja toimii jäsenenä moniammatillisessa tiimissä ja yhteistyössä sosiaali- ja terveyde ... »

 • Vastaavan sosiaalityöntekijän virka 7.9.2018

  Vastaavan sosiaalityöntekijän virkaEtsimme aikuisten parissa tehtävästä sosiaalityöstä kiinnostunutta ja työkokemusta omaavaa sosiaalityöntekijää täydentämään työikä ... »

 • Apulaisylihammaslääkäri 27.8.2018

  ApulaisylihammaslääkäriApulaisylihammaslääkärin toimi Kelpoisuusehtona toimeen on Suomessa laillistettu oikomishoidon erikoishammaslääkäri ja hyvä suomen kielen suu ... »

 • Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet 9.10.2017

  Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudetYlöjärven kaupungin koulutoimessa rekrytoimme tarvittaessa työntekijöitä opettajien sijaisuuksiin perusopetuksessa ja lukiossa. ... »

Lisää työpaikkoja

Avoimet työpaikat Ylöjärven alueella

Lisää työpaikkoja

Sivu päivitetty 17.9.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi