Työpaikat

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, yli 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. 

Rekrytointiohjelma

Ylöjärven kaupungin rekrytointiohjelma on Kuntarekry.
> Kuntarekry  

Terveyskeskuslääkäreiden valtakunnallinen rekrytointisivusto: TKrekry

Sijaisuudet

Sijaisuuksia voi tiedustella toimialojen yhteyshenkilöiltä.

> Kysy sijaisuuksia
> Hoitoalan sijaisuudet kesällä 2020

Kesätyöt

Ylöjärven kaupunki palkkaa vuosittain kesätöihin koululaisia, jotka eivät ole olleet aiemmin kaupungilla kesätöissä. Kesätyöhausta tiedotetaan helmikuussa. Vuonna 2020 nuorten kesätyöhaku oli 17.2.-4.3. Tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista koululaisten kesätöihin >>

Kesätyötuki. Ylöjärven kaupunki on jo useana kesänä tukenut ylöjärveläisiä nuoria palkanneita paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Lisätietoja nuorten kesätyötuesta 2020 >>

Hoitoalan työpaikat: Tiedote kesäsijaisuuksista hoitoalalla 2020 >>

Avoimet työpaikat

Alla olevat työpaikat on poimittu automaattisesti kaupungin rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi sekä työvoimahallinnon palvelusta www.te-palvelut.fi.

Ylöjärven kaupungin avoimet työpaikat

 • Vastaava ruokapalvelutyöntekijä 28.5.2020

  Haemme vastaavaa ruokapalvelutyöntekijää vuoropäiväkotiin ja valmistuskeittiölle (2 paikkaa) Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto tai kokin tai vastaavan ... »

 • Yhteispalvelutyöntekijä 28.5.2020

  Haemme yhteispalvelutyöntekijää Palotornin päiväkotiin Kelpoisuusehtona on catering-alan tai toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan tutkinto tai muu vastaava ammatil ... »

 • Suurtalousesimies 28.5.2020

  Tekniikka- ja ympäristöosaston tilapalveluihin kuuluva ruokapalvelut vastaa kaupungin ruokapalveluista varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja laitoksissa. Haemme kolmea ... »

 • Ruokapalvelutyöntekijä 28.5.2020

  Etsimme ruokapalvelutyöntekijää alueelliseen valmistuskeittiöön Kelpoisuusehtona on Catering-alan perustutkinto tai vastaava koulutus. Työn hoitaminen edellyttää amm ... »

 • Määräaikainen 28.5.2020

  Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut hakee osa-aikaista aikuisten erityisliikunnanohjaajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen 10.8.-30.11.2020 Aikuisten erityisliiku ... »

Lisää työpaikkoja

Avoimet työpaikat Ylöjärven alueella

Lisää työpaikkoja

Sivu päivitetty 7.4.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi