Työpaikat

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, yli 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. 

Rekrytointiohjelma

Ylöjärven kaupungin rekrytointiohjelma on Kuntarekry.
> Kuntarekry  

Terveyskeskuslääkäreiden valtakunnallinen rekrytointisivusto: TKrekry

Sijaisuudet

Sijaisuuksia voi tiedustella toimialojen yhteyshenkilöiltä.

> Kysy sijaisuuksia
> Hoitoalan sijaisuudet kesällä 2020

Kesätyöt

Ylöjärven kaupunki palkkaa vuosittain kesätöihin koululaisia, jotka eivät ole olleet aiemmin kaupungilla kesätöissä. Kesätyöhausta tiedotetaan helmikuussa. Vuonna 2020 nuorten kesätyöhaku oli 17.2.-4.3. Tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista koululaisten kesätöihin >>

Kesätyötuki. Ylöjärven kaupunki on jo useana kesänä tukenut ylöjärveläisiä nuoria palkanneita paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Lisätietoja nuorten kesätyötuesta 2020 >>

Hoitoalan työpaikat: Tiedote kesäsijaisuuksista hoitoalalla 2020 >>

Avoimet työpaikat

Alla olevat työpaikat on poimittu automaattisesti kaupungin rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi sekä työvoimahallinnon palvelusta www.te-palvelut.fi.

Ylöjärven kaupungin avoimet työpaikat

 • Erikoislääkäri 9.4.2020

  Avoinna 50 % virka päihdelääkärille pääterveysasemalla. Päihdelääkäri toimii moniammatillisesti yksikössä yhdessä päihdehoitajan ja sosiaalityöntekijän kanssa, mahdo ... »

 • Terveyskeskuslääkäri 9.4.2020

  Etsimme terveyskeskuslääkärin virkaan Kurun terveysasemalle yleislääketieteen erikoislääkäriä tai erikoistuvaa lääkäriä. Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkä ... »

 • Maankäyttöinsinööri 8.4.2020

  Ylöjärven kaupungin Tekniikka- ja ympäristöosastolla julistetaan haettavaksi maankäyttöinsinöörin virka. Tehtävä Maankäyttöinsinööri toimii Kaavoitus ja maankäyttöpa ... »

 • Kouluyhteisöohjaaja 7.4.2020

  Tehtävänkuvaus: Ylöjärven kaupungin nuorisopalveluissa on haettavana vakituinen kouluyhteisöohjaajan toimi 10.8.2020 alkaen. Kouluyhteisöohjaaja toimii Kauraslammen ... »

 • Sosiaalityöntekijä 3.4.2020

  Ylöjärven perusturvaosasto etsii sosiaalityöntekijän sijaista työikäisten sosiaalityön palveluihin. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja jatkuu 31.8.2020 saakka. Ty ... »

Lisää työpaikkoja

Avoimet työpaikat Ylöjärven alueella

Lisää työpaikkoja

Sivu päivitetty 7.4.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi