Hyppää sisältöön

Työläjärven tontit

Työläjärven alue sijaitsee Metsäkylässä, joka on perinteikäs, edelleen laajentuva pientaloalue, jossa ajallinen kerroksellisuus on säilynyt.

Rauhallinen ja laaja asuinalue sijaitsee keskustan palvelujen ja työpaikka-alueiden läheisyydessä. Vaasantien hyvät liikenneyhteydet tuovat alueelle vetovoimaa. Julkujärven laajat vapaa-ajan virkistys- ja ulkoilualueet löytyvät vierestä.

Yhtiömuotoisten tonttien haku 2023

Työläjärven alueelta on mukana yhtiömuotoisten tonttien haussa kolme asuinpientalotonttia. Tonttien tehokkuusluku on 0,28. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata. Rakennusoikeuden arvo on 165 €/k-m2 ja vuosivuokra on 6 % myyntihinnasta. Jos tontti rajautuu yhdeltä sivulta puistoon tai lähivirkistysalueeseen, kerrosneliömetrihintaan lisätään 3 €. Jos tontti rajautuu kahdelta sivulta puistoon tai lähivirkistysalueeseen, kerrosneliömetrihintaan lisätään 5 €.

Tontit on merkitty alla olevaan karttatiedostoon punaisella rajauksella. Alueen kadut on jo rakennettu, joten tonteille pääsee rakentamaan. Luovutettavien tonttien asemakaavoihin ja asemakaavamerkintöihin ja -määräyksiin pääsee tutustumaan alla olevasta aineistosta.

Työläjärven tonttikartta (PDF)

Työläjärven alueen 1. asemakaava ja merkinnät (PDF)

Ilmakuva Työläjärven asuinalueesta

Työläjärven rakentuva asuinalue. Kuva on vuodelta 2021.

Yhteystiedot

Laitinen Ville
Maanmittausinsinööri
0401334541
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Maanmittaus ja kiinteistötoimitukset
Päivitetty: 18.4.2023