Hyppää sisältöön

Uusi seuraparlamentti valitaan vuoden lopulla - Ilmoita seurasi mukaan!

22.9.2020 12:52
Kategoria: Liikunta
Jalkapalloa Räikällä.

Ylöjärvellä toimii aktiivinen seuraparlamentti, joka koostuu ylöjärveläisistä liikunta- ja urheiluyhdistyksistä sekä kaupungin edustuksesta. Seuraparlamentissa käydään keskusteluja ja tehdään linjauksia koskien ylöjärveläistä seuratoimintaa.

Seuraparlamentin kokoonpano valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja tänä syksynä on jälleen aika valita uusi seuraparlamentti. Uusi seuraparlamentti aloittaa toimintansa alkuvuodesta 2021.

Aiempina vuosina seuraparlamentissa istuvat seurat (ja henkilötkin) ovat pysyneet täysin samoina. Nyt haluamme kuulla, saisimmeko mukaan uusia innokkaita seuroja ja ovatko vanhat valmiita jatkamaan.

Kaikkia seuroja pyydetään nyt pohtimaan halukkuutta liittyä mukaan seuraparlamenttiin. Samalla seuran tulisi jo päättää, kuka/ketkä (varsinainen jäsen ja varajäsen) toimisivat edustajina. Edustajilta toivotaan aktiivista osanottoa kokouksiin, joita on noin neljä vuodessa.

Aikaa pohdintaan on 31.9.2020 saakka, johon mennessä seurojen tulee ilmoittaa halukkuutensa olla mukana. Ilmoitukset sähköpostitse liikuntakoordinaattori Sini Aallolle, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Seuraava seuraparlamentti 16.10. päättää varsinaisesta seuraparlamentin valinnasta. Valintatapa on riippuvainen nyt saapuneista vastauksista ja innokkaista.

Jos seuraparlamentti on ennestään tuntematon juttu, voi lisätietoja kysellä liikuntakoordinaattorilta tai käydä lukemassa lisää seuraparlamentin sivuilta.