Chat-neuvonta jatkuu kaupungin kotisivuilla

1.11.2017

Ylöjärven kaupunki jatkaa chat-neuvontaa kotisivuillaan. Chat-neuvonta käynnistyi elokuussa 2016 ja se jatkui vuoden loppuun asti kokeiluna. Kokemukset olivat hyviä ja chat-palvelua on päätetty jatkaa toistaiseksi.

Chat-palvelussa on mukana useita toimialoja: liikunta- ja nuorisopalvelut, perusopetus, terveyskioski, neuvolat, varhaiskasvatus, keskushallinto sekä tekniikka- ja ympäristöosasto.

Chat-neuvonta palvelee pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 9-15. Chatin löytää kunkin toimialan nettisivuilta. Kun chat on toiminnassa, sivujen oikeassa alareunassa näkyy sininen keskusteluruutu. Chat-neuvojat ovat kyseisten toimialojen työntekijöitä ja viranhaltijoita. Chatin lisäksi toimialojen henkilöstö on edelleen tavoitettavissa myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Kysy chatissa:

Uutta (päivitetty 16.3.2020):

Kullakin sivustolla vastataan sen oman aihealueen kysymyksiin. Chat-yhteys on suojattu.

Lisätietoja: tiedottaja Tiina Helminen, p. 050 437 1247, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Chat on nopea ja helppo yhteydenottotapa. Ylöjärvellä chat-neuvontaa on päätetty jatkaa kokeilujakson jälkeen toistaiseksi. Chatissa kysymyksiin vastaavat mm. opetuspäällikkö Tarja Suhonen perusopetuksesta ja toimistosihteeri Päivi Alanen vapaa-aikapalveluista.
 

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi