Isosti yhdessä -konsertti sai valtakunnallista tunnustusta

31.1.2017 12:35

Viime syksynä Soppeenharjun koululla järjestetty Isosti yhdessä -konsertti sai valtakunnallista tunnustusta, kun se palkittiin tuhannen euron stipendillä OAJ:n Isosti yhdessä! Kukaan ei ole nolla -haastekampanjassa. Palkinto luovutettiin Educa-messuilla perjantaina 27. tammikuuta.

Isosti yhdessä -kilpailussa kisattiin parhaasta tempauksesta kiusaamisen kitkemiseksi. Ideana oli innostaa yhteistyöhön ja yhdessä tekemiseen.

Isosti yhdessä -konsertin järjestivät Soppeenharjun päiväkoti ja yläkoulu sekä Vuorentaustan päiväkoti ja alakoulu. Lavalla nähtiin ja kuultiin lasten ja nuorten esittämiä energisiä musiikki- ja tanssiesityksiä. Esiintyjiä oli toistasataa.

- Konsertin punaisena lankana oli ystävyys, suvaitsevaisuus, yhdessä tekemisen ilo ja hyvä yhteishenki, kertoo Soppeenharjun ja Vuorentaustan päiväkotien johtaja Outi Heinilä.

Konsertti sai alkunsa suunniteltaessa Soppeenharjun päiväkodin 25-vuotisjuhlia. Varsin nopeasti ajatus päiväkodin syntymäpäiväjuhlasta laajeni koko alueen tapahtumaksi.

- Myimme konserttiin 400 lippua. Tilaisuus oli aivan mahtava ja monia raja-aitoja rikkova, muistelee Outi Heinilä. - Isosti Yhdessä -teema toteutui täydellisesti koko kylän voimin!

Palkittu tiimi Educa-messuilla: Tiina Virta, Taina Kutilainen, Pia Annala, Varpu Salmela ja Outi Heinilä.

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi