Kansalaisareena ja Kirkkopalvelut edistämään yhteistyössä vapaaehtoistoimintaa - Ylöjärven kaupunki mukana Vapaaehtoistyö.fi-palvelussa

28.8.2019 12:30

Kansalaisareena ry ja Kirkkopalvelut ry tiivistävät yhteistyötään tukeakseen vapaaehtoistoimintaa Suomessa paremmin ja monipuolisemmin.

Yhteistyökumppanit ovat sopineet kehittävänsä yhdessä Vapaaehtoistyö.fi-palvelua, jonka avulla tarjotaan ihmisille merkityksellisyyden ja osallisuuden kokemuksia sekä avun tarjoamisen ja saamisen mahdollisuuksia. Yhdistämällä järjestöjen osaamista, voimavaroja ja yhteistyöverkostoja vapaaehtoistoimintaa pystytään kehittämään tehokkaammin.

Kiinnostus vapaaehtoisia ja vapaaehtoistehtäviä välittävää Vapaaehtoistyö.fi-palvelua kohtaan on osoittautunut suureksi järjestöjen, kuntien ja seurakuntien keskuudessa. Tällä hetkellä palvelu on käytössä 57 paikkakunnalla ja siihen on liittynyt lähes 28 000 vapaaehtoista.

Jatkossa Kansalaisareena tarjoaa Vapaaehtoistyö.fi-palvelua ja siihen liittyvää tukea omien jäsenjärjestöjensä ja laajemmin kaikkien toimijoiden käyttöön. Kirkkopalvelut keskittyy ennen kaikkea omien jäsentensä ja niissä toimivien vapaaehtoisten palveluun.

Yhteistyön tavoitteena on pidemmällä tähtäimellä luoda yksi yhteinen ja merkittävä vapaaehtoistoiminnan verkkoalusta, jossa yhdistyvät Vapaaehtoistyö.fi:n ja Kansalaisareenan tällä hetkellä hallinnoiman Hiiop100.fi:n parhaat puolet.

Yksi yhteinen alusta helpottaa vapaaehtoistehtävien löytämistä verkosta. Tehtävien tarjoajien on aiempaa helpompi ilmoittaa avoinna olevat vapaaehtoistehtävät ja vapaaehtoiset löytävät monipuolisia tehtäviä yhden verkkopalvelun alta.

Ylöjärven kaupunki on mukana Vapaaehtoistyö.fi-palvelussa yhdessä Ylöjärven seurakunnan kanssa. Etsi sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä ja lähde mukaan tekemään hyvää! https://vapaaehtoistyo.fi/ylojarvi/

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi