Karttapalvelu näyttää ajantasaiset asemakaavat

13.11.2018 15:00

Kaikki Ylöjärven voimassa olevat asemakaavat kaavamerkintöineen ja -määräyksineen löytyvät nykyisin kaupungin nettisivujen ajantasa-asemakaavayhdistelmästä. Uusimpana kokonaisuutena karttapalveluun on lisätty Viljakkalan, Mannin ja Haverin asemakaavat.

Karttapalvelusta on hyötyä kaikille kaavatietoa hakeville, esimerkiksi rakennusliikkeille, yksittäisille rakentajille sekä kiinteistönvälittäjille.

Hyödynnä ajantasa-asemakaavaa näin

> Asemakaavakartta

Avaa kartta yllä olevasta linkistä. Taustakartan päällä näet ensin asemakaava-alueiden rajat. Siirry kartalla haluamaasi paikkaan ja suurenna karttaa. Kun suurennat karttaa riittävästi, näkyviin tulee varsinainen asemakaavayhdistelmä. Karttaa klikkaamalla asemakaava-alueen raja korostuu ja saat näkyviin tietolaatikon, joka kertoo mm. kaavan nimen ja hyväksymispäivän. Lisätietoja-linkistä avautuvat kaavamääräykset ja -merkinnät omaan ikkunaansa.

Asemakaavayhdistelmää päivitetään uusien kaavojen valmistuessa.

Asemakaavayhdistelmän tulostetta ei voi käyttää virallisena otteena rakennuslupaa tai muuta lupaa haettaessa. Viralliset kaavaotteet lupia varten tilataan kaavoituksen asiakaspalvelusta.

Linkkejä erilaisiin kartta-aineistoihin:
www.ylojarvi.fi/kartta

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi