Kiitos kaikille Eppu-kyselyyn vastanneille

11.10.2017

Kiitos teille kaikille, jotka vastasitte Eppu Normaali -veistoshanketta koskeneeseen kyselyyn elo-syyskuussa.

Kyselyssä tiedusteltiin, miten Ylöjärvi voisi juhlistaa Eppu Normaali -veistoksen valmistumista kesällä 2018. Samalla kysyttiin, voisiko kaupunki nostaa ylöjärveläisyhtyettä enemmän esille omassa markkinoinnissaan ja miten se kannattaisi tehdä.

Vastauksia kertyi viitisenkymmentä. Eniten näkemyksiä esitettiin veistoksen julkistamistilaisuudesta, mutta jonkin verran ideoitiin myös laajempaa Eppu-henkistä kaupunkimarkkinointia. Julkistamisjuhlallisuuksia suunnittelee kaupungin työryhmä, joka neuvottelee toteutuksesta sekä yhtyeen että veistoksen tekijän, kuvanveistäjä Kimmo Schroderuksen kanssa.

Kaikkien vastaajien kesken arvottiin viisi Eppujen Ratinan juhlakeikan 2016 dvd-taltiointia. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Palkinnoista yksi jäi Ylöjärvelle, kaksi suuntasi Tampereelle, yksi Vantaalle ja yksi Saksaan asti.

Ylöjärven kaupungintalon aukiolle nousee Eppu Normaali -yhtyeen pitkää uraa kunnioittava veistos kesällä 2018. Kaupunki tilaa Eppu Normaali -teoksen kuvanveistäjä Kimmo Schroderukselta. Luvassa ei ole näköisteosta vaan jotakin ”visuaalisesti merkityksellistä, näyttävää ja aikaa kestävää”. Materiaali on haponkestävä teräs.

Lisätietoja veistoshankkeesta
www.eppunormaali.fi
www.kimmoschroderus.com

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi