Kurulle kootaan palveluhakemisto - ilmoita palvelusi 22.3. mennessä

15.3.2019 9:00

Pitkään toiveissa ollut Kurun palveluhakemisto on saatu työn alle. Erityisesti kesäkurulaisten neuvottelukunnan peräänkuuluttamaa hakemistoa työstetään tämän kevättalven aikana, jotta hakemisto palvelisi jo tulevan kesän tarpeita.

Käytännössä palveluiden tarjoajilta toivotaan oma-aloitteisuutta. Jos haluat palvelusi listalle, lähetä yhteystiedot eli yrityksen tai yhteisön ja yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotisivuosoite ja sosiaalisen median yhteystiedot sekä muutamalla lauseella tiedot tarjottavista palveluista sähköpostitse osoitteeseen narumon.nevala@edu.tampere.fi perjantaihin 22.3.2019 mennessä.

Hakemiston kokoaa Tredun liiketalouden merkonomiopiskelija Narumon Nevala työssäoppimisjaksollaan. Narumon Nevala on thaimaalainen, joka on asunut jo pitkään Suomessa ja taitaa hyvin myös suomen kielen. Työssäoppimisjakson ohjaa projektityöntekijä Minna Sarvijärvi.

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy toimii projektin yhteistyökumppanina.

Palveluhakemisto julkaistaan helposti tulostettavassa pdf-tiedostomuodossa Ylöjärven kaupungin kotisivuilla ja Ylöjärven Yrityspalvelun sivuilla.

Lisätietoja:
Projektityöntekijä Minna Sarvijärvi, p. 044 431 4575, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi