Noutolainaus alkaa Ylöjärven kirjastoissa

11.5.2020 15:00

Ylöjärven kirjastot avautuvat valtioneuvoston linjauksen ja aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti hallitusti maanantaina 1.6.2020. Varattua aineistoa voi kuitenkin noutaa jo sitä ennen kirjastoista.

Varatun aineiston nouto alkoi pääkirjasto Leijassa maanantaina 11.5.2020. Leija on avoinna 11.5. alkaen ma-pe klo 10-18. Leijassa voi olla yhtä aikaa enintään 10 asiakasta.

Asiakkaat voivat tulla aukioloaikoina noutamaan etukäteen Piki-verkkokirjastossa, puhelimitse tai sähköpostilla tekemiään varauksia. Aineisto on noudettavissa vasta, kun siitä on tullut saapumisilmoitus.

Palautuksia voi jättää palautuslaatikoihin tai palautusautomaattiin. Palauttaminen ei ole välttämätöntä, sillä sulkuaikana erääntyneiden lainojen eräpäiviä on siirretty sulun jälkeiseen aikaan. Maanantain 11.5. jälkeen lainatussa aineistossa on normaalit laina-ajat.

Kirjastomaksuja voi maksaa Piki-verkkokirjaston kautta; maksaminen kirjastossa paikan päällä ei ole mahdollista. Piki-kirjastojen väliset seutukuljetukset aloitetaan 14.5.

Muu oleskelu ja toiminta kirjastojen tiloissa ei ole sallittua ennen kesäkuuta. Pyydämme asiakkaita noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä, näin huomioidaan toisten asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus.

Kuru ja Viljakkala 13.5. alkaen,
Repun liikennöinnistä tiedotetaan myöhemmin

Kurun ja Viljakkalan kirjastot avautuvat rajoitetusti turvajärjestelyiden valmistuttua.

Kurun kirjastosta voi noutaa varattua aineistoa keskiviikosta 13.5 alkaen. Kirjastotilassa voi olla yksi asiakas kerrallaan. Kurun kirjasto on avoinna maanantaisin klo 13-18 ja tiistaista perjantaihin klo 10-15.

Viljakkalan kirjastosta voi noutaa varattua aineistoa keskiviikosta 13.5. alkaen. Kirjastotilassa voi olla yksi asiakas kerrallaan. Viljakkalan kirjasto on avoinna maanantaisin klo 13-18 ja tiistaista perjantaihin klo 10-15.

Omatoimipalvelu ei ole käytössä.

Kirjastoauto Repun liikennöinti siirtyy myöhempään ajankohtaan.

 

Yhteystiedot ja tiedotteet Ylöjärven kaupunginkirjaston sivuilla: www.ylojarvi.fi/kirjasto >>

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi