Nuorten kesätyöpaikat vuonna 2020

7.4.2020 13:00

Ylöjärven kaupungin kesätyöpaikkojen haku on päättynyt. Hakuaikana saapui reilut 300 kesätyöhakemusta. Valintapäätösten piti olla tehtynä huhtikuun loppuun mennessä. Koronavirustilanteen takia aikataulu viivästyy. Valitettavasti on todennäköistä, että kaikkia tehtäviä ei tulevana kesänä voida täyttää.

Koronaviruspandemiasta johtuen kaupungin toimintaan on tullut merkittäviä muutoksia. Ylöjärven kaupunki aloittaa yhteistoimintalain mukaiset YT-neuvottelut 9.4.2020. Neuvottelut koskevat koronavirustilanteen henkilöstövaikutuksia ja toimenpiteitä Ylöjärven kaupungilla. YT-neuvottelujen tavoitteena on selvittää eri vaihtoehdot kaupungin henkilöstöresurssin sopeuttamiseksi tilanteessa, jossa osa kaupungin palveluista on valtioneuvoston linjausten mukaisesti suljettu tai supistettu ja joka heikentää merkittävästi kaupungin taloudellista tilaa.

Vasta myöhemmin keväällä voidaan tarkastella, miten kesätyöntekijöiden työllistäminen ensi kesänä toteutuu. Tilanteesta tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla toukokuun loppuun mennessä.

Kiitämme kaikkia nuoria kesätyöhakemuksista!

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi