Soppeenmäen vesitorni saneerataan kesän ja syksyn aikana

18.5.2020 7:00

Ylöjärven Vesi Oy saneeraa Soppeenmäen uudemman, vuonna 1985 rakennetun vesitornin. Saneerauksen urakoitsijaksi on valittu Alasen Rakennus Oy. Urakka toteutetaan kesän ja syksyn aikana siten, että se on valmis lokakuun 2020 lopulla. Työ aloitetaan helatorstaiviikolla.

Saneerauksessa vesitornin varsi pestään ja varteen tehdään tarvittaessa korroosio- ja betonipaikkauksia. Vesikaton vedet ohjataan hallitusti säiliön ja varren ulkopuolta hulevesiviemäriin ja lisäksi tornin räystäselementit verhoillaan kuitusementtilevyillä säältä suojaan.

Tornin sisäpuolella varsi pestään ja sisätiloihin rakennetaan uusi valaistus. Vesisäiliötila hiekkapuhalletaan, pestään ja pinnoitetaan. Teräs- ja betonipaikkauksia tehdään tarvittava määrä.

Työmaan valvonnasta vastaa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy.

Työmaa haittaa harjun lenkkipolun käyttöä. Harjun virkistyskäyttö on kuitenkin mahdollista koko saneeraustyön ajan.

Ylöjärven Vesi Oy pahoittelee työmaasta aiheutuvaa haittaa ja pyytää asukkailta ja ulkoilijoilta kärsivällisyyttä ja tarkkaavaisuutta työmaan suhteen.

Ylöjärven Vesi Oy

Harjulla voi lenkkeillä koko saneeraustyön ajan. Remontti aiheuttaa kuitenkin jonkin verran haittaa ja ulkoilijoilta toivotaan kärsivällisyyttä ja tarkkaavaisuutta alueella.

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi