Syksyn Ylöjärvi-lehti tiedottaa kaupungin palveluista ja tutustuu uudistuneeseen Vanhaan Räikkään

11.9.2019 12:00

Ylöjärven kaupungin tiedotuslehden syysnumero 2019 on ilmestynyt.

Ylöjärvi-lehti jaetaan keskiviikkona 11. syyskuuta koteihin Ylöjärven Uutisten laajan peittojakelun mukana. Lehteen voi tutustua myös kirjastoissa ja kaupungintalolla. Lehti on luettavissa e-julkaisuna kaupungin kotisivuilla.

Ylöjärvi-lehti kertoo laajasti kaupungin palveluista ja ajankohtaisista kuulumisista.

Syysnumeron kannessa on näkymä kaupungintalon aukiolta kohti Keijärveä, keskipisteenä juuri kunnostettu Vanha Räikkä. Lehden keskiaukeamalla vieraillaan ikäihmisten Lähitorilla, kerrotaan Ikäneuvo-puhelinpalvelusta ja tutustutaan kaupungin tuoreeseen hyvinvointikoordinaattoriin. Lehdessä esitellään myös kiitosta saaneita sähköisiä palveluita, terveyskeskuksen Klinik-asiointikanavaa ja rakennusvalvonnan Lupapistettä. Perusopetuksen tutoropettajat puolestaan kertovat, miten alakoululaiset tutustuvat robotiikkaan ja virtuaalitodellisuuteen. Lisäksi perehdytään mm. Hinku-hankkeeseen, kehitysvammaisten palkkatyöhön, 10 vuotta täyttävään perhetukikeskus Kiirukseen, Elovainion alueen liikuntamahdollisuuksiin sekä Kurun Kyläkyytiin.

Ylöjärvi-lehti ilmestyy kahdesti vuodessa. Lehden ulkoasu uudistuu vuonna 2020. Seuraava lehti ilmestyy alkuvuodesta 2020.

Palaute ja juttuideat:
Tiedottaja Tiina Helminen, p. 050 437 1247, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

> Ylöjärvi-lehti 11.9.2019 e-julkaisuna
> Lisätietoja sekä aiemmat numerot

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi