Ylöjärveläisyhtye Eppu Normaali sai vuoden 2016 Pirkanmaan palkinnon

2.9.2016 9:25

Eppu Normaali on vuoden 2016 Pirkanmaan palkinnon saaja. Kasvu-veistos ja 7 000 euron rahapalkinto luovutettiin yhtyeelle Pirkan päivän vastaanotolla Tampere-talossa torstaina 1.9. Palkintoa oli vastaanottamassa koko yhtye eli laulaja Martti Syrjä, kitaristit Mikko Syrjä ja Juha Torvinen, basisti Sami Ruusukallio ja rumpali Aku Syrjä.

Jo 40 vuotta pirkanmaalaisessa ja suomalaisessa musiikkielämässä vaikuttanut Eppu Normaali -yhtye on ollut pitkään yksi Suomen suosituimmista poprock-yhtyeistä.

Maakuntahallitus myöntää Pirkanmaan palkinnon yksityiselle henkilölle, yhteenliittymälle tai yhteisölle Pirkanmaan hyväksi tehdystä merkittävästä työstä. Tähän mennessä palkinnon ovat saaneet kirjailija Mauri Kunnas, Gösta Serlachiuksen taidesäätiö, Agco Power Oy, Kiilto Family Oy, TV2:n Pikku kakkonen, Tampereen Pyrintö ry, Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry, Pirkanmaan Osuuskauppa ja Professori Markus Pessa.

Lisätietoja:
Pirkanmaan liitto

Eppu Normaalin huikea tarina sai alkunsa vuonna 1976 Ylöjärven lukiosta. Eppu Normaali Oy ja sen tytäryhtiö Akun Tehdas saivat tammikuussa Ylöjärven kaupungin vuoden 2016 elinkeinopalkinnon.

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi