Ylöjärven yhdestoista elinkeinopalkinto Tampereen Kovakivi Oy:lle

28.1.2015 9:00

Ylöjärven Kurussa toimiva satavuotias perheyritys Tampereen Kovakivi Oy saa Ylöjärven kaupungin vuoden 2015 elinkeinopalkinnon.

Ylöjärven kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy jakoi elinkeinopalkinnon nyt yhdennentoista kerran. Aikaisemmin tunnustuksen ovat saaneet: Ylöjärven Uutiset Oy, Sukkamestarit Oy, Avant Tecno Oy, Rakennustoimisto Arkta Oy, Dynaset Oy, Kauppakeskus Elo/ kauppiasyhdistys, ST-Koneistus Oy, Terttu ja Jaakko Pirtinaho, Plastiroll Oy ja SIM Finland Oy.

Ylöjärven kaupungin elinkeinopalkinto on huomionosoitus edistyksellisestä ja vireästä yritystoiminnasta sekä julkinen kiitos paikkakunnan imagon vahvistamisesta elinkeinoelämän keinoin. Ylöjärvi on linjannut strategiassaan itsensä yritysystävälliseksi kaupungiksi.

Tampereen Kovakivi Oy vahvistaa Ylöjärven imagoa kiviteollisuuden vahvana keskittymänä. Kivi ja sen työstäminen antavat vahvan ominaisleiman koko Ylöjärvelle. Tampereen Kovakivi Oy tekee suomalaista kiveä laajasti tunnetuksi ulkomailla, sillä yritys vie kiveä runsaaseen kolmeenkymmeneen maahan.

Tampereen Kovakivi Oy louhii ja jalostaa Kurun harmaata, punaruskeaa ja mustaa graniittia.

Tampereen Kovakivi Oy on vahva perheyritys, joka on toiminut jo sadan vuoden ajan. Nykyinen toimitusjohtaja Antti Elomaa on kivimies jo neljännessä sukupolvessa. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapani Elomaa on kivimies kolmannessa polvessa.

Tampereen Kovakivi Oy on merkittävä työllistäjä paikkakunnallaan. Yritys työllistää tällä hetkellä 22 työntekijää.

www.kovakivi.fi

Lisätietoja:
Antti Elomaa
toimitusjohtaja
Tampereen Kovakivi Oy
p. 03 473 0317 tai 050 300 1434

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi