Ylöjärven 12. elinkeinopalkinto Eppu Normaali Oy:lle ja Akun Tehtaalle

27.1.2016 10:35

40-vuotista taivaltaan juhliva Eppu Normaali Oy ja sen 13-vuotias tytäryhtiö Akun Tehdas ovat Ylöjärven kaupungin vuoden 2016 elinkeinopalkinnon saajat.

Ylöjärven kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy jakoi elinkeinopalkinnon nyt 12. kerran. Aikaisemmin tunnustuksen ovat saaneet: Ylöjärven Uutiset Oy, Sukkamestarit Oy, Avant Tecno Oy, Rakennustoimisto Arkta Oy, Dynaset Oy, Kauppakeskus Elo/kauppiasyhdistys, ST-Koneistus Oy, Terttu ja Jaakko Pirtinaho, Plastiroll Oy, SIM Finland Oy sekä Tampereen Kovakivi Oy.

Ylöjärven kaupungin elinkeinopalkinto on huomionosoitus edistyksellisestä ja vireästä yritystoiminnasta sekä julkinen kiitos paikkakunnan imagon vahvistamisesta elinkeinoelämän keinoin. Ylöjärvi on linjannut strategiassaan itsensä yritysystävälliseksi kaupungiksi.

Eppu Normaali on vuonna 1976 Ylöjärven lukiossa perustettu yhtye, jonka ura ja sen kesto ovat maailmanlaajuisestikin poikkeukselliset. Lähes samassa kokoonpanossa vaikuttanut yhtye on takonut suomalaisten sydämiin lukemattomia, lähes kansallislauluiksi nousseita klassikoita, kuten ”Murheellisten laulujen maa”, ”Tahroja paperilla” ja ”Baarikärpänen”. Uransa aikana lukemattomia kulta- ja platinalevyjä saanut ja yhteensä noin 1,7 miljoonaa levyä myynyt yhtye on edelleen aktiivinen ja juhlistaa pitkää uraansa 6.8.2016 Ratinan jo nyt lähes loppuunmyydyllä stadionilla.

Eppu Normaalin uran pituutta kuvannee se, että Ylöjärven nykyinen kaupunginjohtaja on syntynyt samana vuonna, kuin yhtyeen ensialbumi ”Aknepop” on ilmestynyt.

Vuodesta 2003 Ylöjärvellä Tampereen kupeessa kasvanut Akun Tehdas on monipuolinen osaamiskeskittymä ja lukuisten yritysten koti. - Hallitsemme kaiken tapahtumatekniikkaan liittyvän suunnittelun ja tuotannon: äänentoiston, valot, lavarakenteet sekä tietenkin kuvatekniikan kameroista videotykkeihin, valkokankaisiin ja LED-screeneihin. Lisäpalveluina järjestyvät mm. äänitysstudio, graafiset palvelut, tiedotus, koulutus ja lipunmyynti.

Vuosittain Akun Tehdas toteuttaa yli 500 tapahtumaa. - Asiakkaitamme ovat vuosien saatossa olleet Suomen suurimmat festivaalijärjestäjät, useat kotimaiset ja ulkomaiset bändit, monenkokoiset yritykset sekä yksityishenkilöt. Olemme mukana myös tv- ja elokuvatuotannoissa. Akun Tehdas on aina siellä missä tapahtuu ja päivittäin teemme mahdottomasta mahdollista.

Lisätietoja:
Timo Isolähteenmäki
toimitusjohtaja
Ylöjärven Yrityspalvelu Oy
p. 050 351 6507

Ylöjärven Yrityspalvelun hallitus sekä Aku Syrjä ja Juha Torvinen Eppu Normaali Oy:stä ja Akun Tehtaasta
Ylöjärven Yrityspalvelun hallitus sekä Aku Syrjä ja Juha Torvinen Eppu Normaali Oy:stä ja Akun Tehtaasta

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi