Ylöjärven kaupunki osallistuu juhlavuoden kunniaksi näkyvästi Ylöjärven markkinoille lauantaina 25.5.

21.5.2019 16:30

Ylöjärven kaupunki on vahvasti mukana Ylöjärven markkinoilla Kauppakeskus Elossa lauantaina 25. toukokuuta klo 9-16. Palvelemme markkinavieraita useassa eri pisteessä - sekä pihamaalla että sisällä kauppakeskuksessa. Tulethan jutulle!

Pyöräytä onnenpyörää tai hae uusi matkailuesite

Markkinatelttamme löydät esiintymislavan lähettyviltä Elon piha-alueelta (vierekkäiset paikat 95 ja 102). Voit pyöräyttää onnenpyörästä palkintoja sekä kuulla Ylöjärven harrastusmahdollisuuksista ja kesän tapahtumista. Samalla voit napata mukaasi Ylöjärven tuoreen matkailuesitteen sekä kysyä lisää paikalla olevilta matkailuyrittäjiltä!

Kysy asiantuntijalta jätevesien käsittelystä

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen asiantuntija Laura Virtanen vastaa kysymyksiin jätevesien käsittelystä ja lainsäädännöstä kaupungin markkinateltalla (102) klo 10-13. Aihe on ajankohtainen, koska ranta- ja pohjavesialueiden kiinteistöjen jätevesijärjestelmien tulee täyttää uuden lainsäädännön vaatimukset lokakuun loppuun 2019 mennessä.

Ideoi Ylöjärven keskustan kehittämistä

Ylöjärven kaupunkikeskustaa kehitetään monipuoliseksi ja elinvoimaiseksi alueeksi monin eri keinoin. Tule keskustelemaan ja kertomaan omat kehitysideasi markkinateltallemme (102), jossa paikalla on keskustan kehittämishanketta vetävä hankepäällikkö Mari Ruissalo klo 9-13.

Mittauta kehonkoostumuksesi

Markkinoiden kunniaksi terveyskioski tekee kehonkoostumusmittauksia maksutta! Terveydenhoitaja on tavattavissa myös muissa terveysasioissa koko markkinapäivän klo 9-16.

Opi elvyttämään

Perhekioskin tiloissa terveyskioskia vastapäätä on toimintapiste, jossa opastetaan elvytystä.

Lainaa tai palauta Repussa

Reppu-kirjastoauto parkkeeraa tuttuun tapaan Elon pihamaalle (paikat 130-131 lähellä esiintymislavaa). Autoon voi käydä tutustumassa, ja myös aineiston lainaaminen ja palauttaminen onnistuvat.

Ihmettele isoja koneita

Kaupungin kalustonäyttelyssä pienet ja isot markkinavieraat voivat tutustua tiekarhuun ja suurteholeikkuriin (paikat 132-133 markkinateltta-alueen vieressä).

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Ylöjärven seurakunnan markkinapisteessä kerrotaan mm. Vapaaehtoistyö.fi-palvelusta, jossa sekä seurakunta että kaupunki ovat mukana. 

Ylöjärven kaupungin markkinatarjonnasta vastaavat kaupungin eri toimialat (tekniikka- ja ympäristöosasto, perusturvaosasto ja vapaa-aikapalvelut sivistysosastolta) sekä Ylöjärven Yrityspalvelu Oy yhdessä Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry:n kanssa.

Nähdään markkinoilla Elossa lauantaina 25.5.2019! > Ylöjärven markkinoiden nettisivut

Kaupungin markkinateltalta voi noutaa Ylöjärven kesä 2019 -esitteen. Lisätietoja Ylöjärven nähtävyyksistä ja matkailukohteista löytyy kootusti osoitteesta visitylojarvi.fi.

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi