Ylöjärven kaupunki tervehtii uusia paikkakuntalaisia vapaalipulla Urheilutalolle

22.11.2018 13:00

Ylöjärvi on ottanut käyttöön uuden tavan tervehtiä paikkakunnalle muuttaneita. Kaupunki on juuri lähettänyt ensimmäiset Tervetuloa Ylöjärvelle -postikortit uusille ylöjärveläisille.

Tervetulokortti toimii vapaalippuna vastaanottajalle ja tämän perheelle (samassa taloudessa asuville) Ylöjärven Urheilutalolle. Kortti oikeuttaa yhteen maksuttomaan käyntiin joko uimahallissa tai punttisalilla. Näiden sijasta myös squashin tai pöytätenniksen pelaaminen on mahdollista. Vapaalippu tulee käyttää yhdellä käyntikerralla joko yksin tai koko perheen voimin. Tarjous on voimassa vuoden osoitetarran päivämäärästä.

Tervetulokortti lähetetään kotitalouden vanhimmalle. Kaupunki tilaa osoitetiedot Tampereen maistraatista ja saa ne kahden kuukauden viiveellä muutosta. Kortteja lähetetään keskimäärin sata kuukaudessa.

Ylöjärven kaupunki tervehti aiemmin uusia paikkakuntalaisia kirjeellä, jota vastaan saattoi noutaa Ylöjärvi-kassin esitteineen mm. kirjastoista. Uudella tervetulokortilla halutaan tarjota aiempaa käytäntöä konkreettisempi ja elämyksellisempi tapa tutustua uuteen kotikaupunkiin. Urheilutalolla on jaossa kaupungin esitteitä, joten Ylöjärvelle muuttaneet voivat halutessaan tutustua edelleen myös niihin.

Lisätietoja:
Tiedottaja Tiina Helminen, p. 050 437 1249, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Sydämellisesti tervetuloa Ylöjärvelle, uuteen kotikaupunkiisi! Toivottavasti viihdyt täällä ja paikkakunta palveluineen vastaa odotuksiasi. Näin alkaa uuden tervetulokortin sisältöpuolen teksti. Kortin ulkoasu mukailee Ylöjärven uuden kaupunkistrategian visuaalista ilmettä. Korttitervehdys otettiin käyttöön marraskuussa 2018.

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi