Hyppää sisältöön

Uutisvahti

Ylöjärven kaupungin kotisivujen uutisia voi tilata omaan sähköpostiin uutisvahtitoiminnon kautta. 

Uutisvahdin voit tilata sivulta www.ylojarvi.fi/uutiset. Voit tilata joko kaikki uutiset tai vain haluamasi kategorian uutiset. Yleiset-kategoria sisältää uutisia, jotka käsittelevät laajasti kaupunkia (esim. kaupungin talousarvio) tai uutisia, jotka eivät sovi muihin aihekohtaisiin luokkiin. Muista vahvistaa tilaus sähköpostiisi lähetetystä linkistä. 

Uutiset ovat ajankohtaisia tiedotteita, joita kotisivujen päivittäjät laativat. Saat sähköpostiviestin uudesta uutisesta heti, kun se on julkaistu. Viesti tulee osoitteesta no-reply@emedia.fi. Viestiin ei voi vastata. 

Yhdestä uutisesta tulee vain yksi viesti, vaikka sitä päivitettäisiin myöhemmin. Sähköpostiviestissä on uutisen otsikko, hieman tekstiä alusta sekä linkki varsinaiseen uutiseen. 

Uutisvahdin tilauksen muuttaminen tai peruminen 

Saamiesi uutisviestien lopussa on linkki, jota kautta voit peruuttaa uutisvahdin tilauksen milloin tahansa. Jos haluat muuttaa tilaustasi, esimerkiksi lisätä tai vähentää kategorioita, peru ensin koko tilaus ja tee sitten uusi tilaus. 

Jos sinulla on kysyttävää uutisvahdista, voit laittaa viestiä kotisivujen palautelomakkeen kautta. Vinkki: valitse ”Muu palaute” ja kirjoita otsikoksi ”Uutisvahti”, niin palaute löytää nopeimmin perille. 

Uutisvahdin tilaajien sähköpostiosoitteet tallentuvat kotisivujen tietokantaan. Sinne on pääsy vain järjestelmän teknisellä ylläpidolla. Osoitteita ei käytetä mihinkään muuhun kuin uutisvahtitoimintoon. 

Uutisvahdin tietosuojaseloste (pdf)

Yhteystiedot

Helminen Tiina
Helminen Tiina
Viestintäpäällikkö
050 437 1247
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Kaupungin viestintä ja markkinointi. Twitter @helmitiina.
Päivitetty: 31.1.2022