Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Uutuustapahtuma Makufest kutsuu makumatkalle Ylöjärvelle 7.-8.6.

Ylöjärven Yrityspalvelu kutsuu paikalliset asukkaat ja vierailijat nauttimaan Ylöjärven ravintolakulttuurista Makufestin merkeissä 7.-8.6.2024. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa lähes 20 ravintolaa ja kahvilaa ympäri kaupunkia tarjoamaan herkullisia makuelämyksiä.

Makufestin tavoitteena on tukea paikallista ruoka-alaa ja edistää Ylöjärven ruokakulttuurin monimuotoisuutta. Tapahtumaan osallistuvat ravintolat ja kahvilat esittelevät erityisiä kampanja-annoksia, houkuttelevia erikoistarjouksia sekä uutuuksia.

”Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus paikallisille alan osaajille esitellä luovuuttaan ja tulla tutuiksi myös uusille asiakkaille”, taustoittavat asiakkuuspäälliköt Inkeri Remsu ja Tanja Vuori kaupungin elinkeinoyhtiöstä Ylöjärven Yrityspalvelusta.

”Meillä on paljon alan toimijoita ja osaajia. On hienoa auttaa heitä tuomaan esille palveluitaan.”

Makufestin ajankohta osuu ylöjärveläisittäin poikkeuksellisen vilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun, johon kuuluvat myös takapihavestivaali Pöheikön Pölläys, kamarimusiikkifestivaali Kurufest sekä Ylöjärven museon Ihan museolla -päivä. Samana viikonloppuna vietetään myös Avoimet kylät -tapahtumakokonaisuutta.

Mitä: Ylöjärven Makufest
Missä: Ylöjärvellä, eri ravintoloissa
Milloin: pe-la 7.-8.6.2024
Lisätietoja: visitylojarvi.fi/makufest

Yhteyshenkilöt / Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:

  • Asiakkuuspäällikkö Inkeri Remsu, p. 044 423 5233, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
  • Asiakkuuspäällikkö Tanja Vuori, p. 050 437 1281, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Kaikki Ylöjärven tapahtumat: ylojarvi.fi/tapahtumat