Hyppää sisältöön

Vanhan Räikän joulumyyjäiset

Vanha Räikkä 30.11.2020 - 22.12.2020 Kategoria: Kulttuuri

Katuosoite: Kuruntie 12 33470 Ylöjärvi

Vanhaan Räikkään saapuu joulun tunnelmaa jouluherkkujen, kukkien ja joulumyyjäisten myötä. Kahvilaan tulee pöydille ja seinille jouluaiheisia tuotteita myyntiin maanantaista 30.11. alkaen ja myyjäiset jatkuvat tiistaihin 22.12. saakka.

Mikäli haluat tuotteesi Vanhan Räikän jouluun 2020 myyntiin, ota yhteyttä kulttuuriassistentti Moona Ruuttulaan (etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi, p. 041 730 6946). Valitsemme myyntiin tulevat tuotteet niin, että tarjonta on mahdollisimman monipuolista.

Voit tuoda myyntiin käsitöitä, taidetta, kortteja, kransseja, pieniä joululahjoja, koristeita, sisustustavaroita tai muita jouluun liittyvää. Tarjolla on myyntipaikkoja seinillä sekä pöydissä. Voit tuoda tuotteet omassa korissa tai telineessä. Tuo tuotteet myyntiin 23.-27.11.2020.

Myytävistä tuotteista peritään 20 % provisio, johon sisältyy alv. Emme peri myyntipaikoista vuokraa. Myyjät vastaavat tuotteiden hinnoittelusta, hintalapuista ja purkamisesta. Jokaiselle myyjälle annetaan oma myyntinumero ja luodaan myyntitili. Merkitsethän jokaiseen tuotteeseen hinnan ja antamamme myyntitilin numeron. Myyntituotto maksetaan tammikuun alussa ja tuotot voit noutaa Vanhasta Räikästä.

Emme valitettavasti ota myyntiin elintarvikkeita, kirpputoritavaraa tai tuotteita franchising-merkkien jälleenmyyjiltä.

Olemme myyjiin yhteydessä, jos tuotteista voi tuoda täydennystä. Saatamme vaihtaa tuotteiden myyntipaikkaa keskenään myyjäisten kuluessa, jotta kaikille taataan mahdollisimman hyvä esillepano.

Lisätietoja tapahtumasta