Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukausi tuo Ylöjärvelle lastenteatteria

28.1.2020 9:48

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi. Kuukauden aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata muun muassa tapahtumien, työpajojen, näyttelyiden ja leirien muodossa. Tervemenoa nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta!

Kuukauden teemana on tänä vuonna Meidän tulevaisuus. Teemalla kannustetaan pohtimaan tulevaisuuteen liittyviä asioita yhdessä lasten kanssa. Tulevaisuutta voi mietiskellä ja maalailla esimerkiksi Täti Taikakynän ja Kulttuuriosuuskunta Uulun kiertävässä esityksessä Luonnonlapset. Esiintyjät kiertävät Pirkanmaan kuntia helmikuun ajan. Ylöjärvellä Luonnonlapset - kuvitettu ja soiva satu nähdään Kuru-salissa maanantaina 17.2. klo 18.

Viljakkalan nuorisotila Viliksellä puolestaan pääsee maanantaina 3.2. klo 18 näkemään Nukketeatteri PikkuKulkurin esityksen PIKI - Salamasankari.

Tamperelaisen Teatteri Siperian lastennäytelmä Apo Apponen saa Ylöjärven ensi-iltansa kirjasto Leijan monitoimisalissa maanantaina 10.2. Esityksestä on kaksi näytöstä, klo 17 ja klo 18.15.

Kaikkiin näihin kulttuuripalveluiden järjestämiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Esitysten ikäsuositus on 3-vuotiaasta ylöspäin. Tätäkin pienemmille löytyy paljon kulttuuriohjelmaa, muun muassa 10.2. Viljakkalan kirjastossa ystävyysaiheinen satutunti ja uimahallilla 9.2. saakka pyörivä Ylöjärvi jäässä -näyttely.

Kulttuuripalveluiden lisäksi myös käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä sekä Pirkanmaan musiikkiopisto järjestävät Lasten Pirkkasten aikaan ohjelmaa ylöjärveläislapsille.

Katso koko Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukauden ohjelma kunnittain.

Apo Apponen -lastenteatteriesityksen mainos
Apo Apponen kavereineen seikkailee lastenteatteriesityksessä kirjasto Leijassa maanantaina 10.2.2020.

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi