Viljakkalan Nuorisonäyttis

Viljakkalan Nuorisonäyttiksen kevätkausi 2020 on loppunut.

Ylöjärven kaupunki linjasi 13.3.2020, ettei se järjestä toistaiseksi yleisötapahtumia eikä vapaa-ajan ryhmätoimintaa. Tämä koskee mm. kaupungin liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalveluita. Sen myötä Nuorisonäyttiksen toiminta on valitettavasti peruttu loppujen kevään 2020 harjoitusten ja näytösten osalta.

Lisätietoja kaupungin nettisivujen uutisesta.

Viljakkalan Nuorisonäyttikseen voivat tulla mukaan kaikki yli 8-vuotiaat teatterin tekemisestä kiinnostuneet lapset ja nuoret. Syyskaudella pelataan pelejä, leikitään yhdessä hauskoja leikkejä sekä tehdään erilaisia ilmaisutaitoharjoitteita. Kevät huipentuu maalis-huhtikuussa ensi-iltansa saavaan näytelmään, jossa jokainen pääsee lavalle loistamaan!

Teatteritaiteen opiskelun myötä oppilas oppii antamaan kokemuksilleen merkityssisältöjä ja ilmaisemaan ajatuksiaan, tunteitaan ja tavoitteitaan teatteritaiteen kautta. Opiskelu on tutkivaa, omakohtaista harjoittelua, ja oppiminen tapahtuu kokemuksen ja tekemisen kautta. Opiskelussa korostuu ryhmässä toimiminen ja kokemuksellinen oppiminen.

Nuorisonäyttiksen ohjaajana toimii Jari Hiltunen. Viljakkalan Nuorisonäyttis toteutetaan Ylöjärven kulttuuripalveluiden ja Teatteriyhdistys Wimma ry:n yhteistyönä. Ryhmä kokoontuu Viljakkalan koululla (Erlandintie 13, Viljakkala).

Tervetuloa uudet ja vanhat harrastajat! Aiemmista vuosista poiketen mukaan pääsevät kaikki yli 8-vuotiaat, eli myös toisella asteella opiskelevat nuoret.

Nyt mukaan siis kaikki teatterista kiinnostuneet lapset ja nuoret. Ohjaajana toimii Jari Hiltunen.

Ilmoitautumisia otamme vastaan Teatteriyhdistys Wimman sähköpostiin teatteriwimma@gmail.com.

Lukukausimaksu syyslukukaudelle 2019 ja kevätlukukaudelle 2020 on 43 €.

Nuorisonäyttis lomailee koulujen lomien mukaisesti talvilomaviikon 9 ja syyslomaviikon 42.

Oppilaspaikat täytetään syyslukukauden alussa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tiedustelut:
kulttuurisihteeri Minna Vallin, p. 050 561 1108 tai Jari Hiltunen p. 040 523 6557 tai paikan päällä.


Sivu päivitetty 28.4.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi