Sisäliikunnan käyttövuorot

Seurat, yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat varata salivuoroja kaupungin koulujen liikuntasaleista sekä uimahallilta ja urheilutalolta ilta- ja viikonloppukäyttöön. Pääasiassa tiloja vuokrataan liikunnalliseen tarkoitukseen, mutta myös muiden tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen on mahdollista.

Vuoroja voi varata vakituiseen sekä tilapäiseen käyttöön. Tarkemmat ohjeistukset vakio- tai yksittäisvuoron varaamiseen löydät tämän osion alasivuilta. Hakemukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti ja hakemuksen käsittelyn jälkeen varauksen toteutumisesta tai hylkäämisestä lähetetään vahvistusviesti. HUOM! Varaus ei ole voimassa, mikäli varauksesta ei lähetetä varausvahvistusta!

Tilojen varaustilanteet päivitetään Timmi-tilavarausohjelmaan, josta voi selata eri tilojen varauksia. Varaushakemuksen voi jättää suoraan Timmiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai  vaihtoehtoisesti sähköisellä lomakkeella (linkit alla).

Vakiovuorojen hakuajat 2019

  • Kesäkausi (1.5.-31.8.2019) haettavissa ke 20.3.2019 mennessä.
  • Talvikausi (1.9.2019-30.4.2020) haettavissa pe 19.4.2019 mennessä.

HUOM! Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut on kiinni heinäkuussa uimahallin ollessa suljettuna huolto- ja kunnostustauolla. Muun muassa salivuorohakemuksia ei käsitellä tänä aikana.​ Lisätietoja tästä. 

Hae vuoroja:

- Vakiovuorohakemus
- Yksittäisvuorohakemus

Selaile tilavarauskalenteria:

- Timmi-tilavarausohjelma
Tutustu timmin käyttöehtoihin täältä

Ohjeistuksia:

Vuorojen jakoperiaatteet (pdf)
- Liikuntasalien vuokraamis- ja käyttösäännöt (pdf)


Sivu päivitetty 24.6.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi