Yksittäisvuorot

Yksittäisvuoron hakeminen

Yksittäisvuoroja voi hakea ympäri vuoden. Hakeminen tapahtuu rekisteröitymällä Timmin asiakkaaksi tai sähköisellä lomakkeella hyvissä ajoin ennen haettavaa vuoroa. Yksittäisiä harjoitusvuoroja tai pienempiä tapahtumia varten haettaessa varaus on tehtävä 3 vrk ja isommissa tapahtumissa kahta viikkoa (14 vrk) ennen ko. varausta.

Ennen kuin täytät lomakkeen: Varmista Timmi -tilavarausohjelmasta, että toivomasi ajankohta on vapaa ja varattavissa. Huomioi tilaisuuden valmistelu- ja purkuajan tarve (esim. tuolien siirtämiset) ja sisällytä ne hakemukseen.

Hae vuoroa joko rekisteröitymällä Timmiin tai sähköisellä lomakkeella: Yksittäisvuorohakemus

Hakemuksen käsittely: Vuorohakemukset pyritään käsitelemään liikuntapalveluissa 3 vuorokauden sisällä siitä, kun hakemus on lähetetty. Myönnetyistä vuoroista lähetään varausvahvistus sähköpostina tai pyydetään tarvittaessa muuttamaan hakemusta. Vuoroa ei saa käyttää ilman tätä vahvistusta.

Vuoron peruminen:  Jos hakemasi vuoro peruuntuu, ilmoita siitä välittömästi kaupungin liikuntapalveluille. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vrk vuorokautta ennen varattua vuoroa. Määräaikaan mennessä peruuttamatta jäävästä varauksesta peritään hinnaston mukainen maksu tai harkinnan mukaan vähintään 50 % varauksen hinnasta, mikäli tilalle ole saatu toista käyttäjää. Pienempien tilojen osalta peruutusajaksi riittää 7 vrk.

Lisätietoja: Liikuntakoordinaattori, p. 050 523 2081 ja laskutusasioissa toimistosihteeri Päivi Alanen, p. 040 133 1401


Sivu päivitetty 7.11.2017

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi