Töihin liikuntapalveluihin

Kiinnostaako työ uimahallilla tai liikunnanohjauksen parissa? 

Täytä avoin työhakemus

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille mm.  liikunnanohjaus- ja uimahallipalveluita. Liikunnanohjaus on keskittynyt pääasiassa Ylöjärven urheilutalolle, mutta ohjaamme myös Kurun ja Viljakkalan alueilla. Liikuntapalvelut vastaa myös uimahallin toiminnoista, kuten lipunmyynnistä ja uinninvalvonnasta.

Toimintojen turvaamiseksi tarvitsemme usein sijaisia vakinaisen henkilöstön tueksi. Sijaisten työnkuvaukset vaihtelevat pelkästä uinninvalvonnasta erilaisiin ohjaustehtäviin sekä kahvion ja lipunmyynnin tehtäviin. Sijaisuudet voivat kestää muutamasta tunnista useampaan päivään. Työajat vaihtelevat aamukuuden ja iltayhdeksän välillä, maanantaista sunnuntaihin.

Mikäli Sinua kiinnostaa työskentely Ylöjärven urheilutalolla ja olet liikunnallinen, asiakaspalveluhenkinen ja valmis monenlaisiin tehtäviin, ota meihin yhteyttä! Täytä alla oleva hakemus, jolla ilmoittaudut mukaan sijaispankkiimme. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Edellytämme altailla työskenteleviltä uinninvalvojan testiuintia sekä soveltuvaa pätevyyttä (vähintään SUH uinninvalvoja/uimaopettaja). Myös ensiaputaitoja vaaditaan.

Täytä avoin hakemus täällä

Lisätiedot:
vs. liikuntakoordinaattori Olli Alamäki, p. 050 523 2081, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

 


Sivu päivitetty 31.7.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi