Kaupunki muisti ylöjärveläisiä olympia- ja MM-mitalisteja

8.3.2018 14:30

Ylöjärven kaupunki juhlisti paikkakunnan omien huippu-urheilijoiden saavutuksia mitalikahveilla kaupungintalolla torstaina 8.3.2018. Kaupunki onnitteli ja kannusti mitalisteja stipendien muodossa.

Palkitut urheilijat olivat jääkiekkoilija, olympiapronssimitalisti Linda Välimäki sekä joukkuevoimistelun maailmanmestarit Jasmine Mäntylä, Venla Niemenmaa ja Emmi Nikkilä.

Suomen naisten jääkiekkojoukkue voitti pronssia juuri päättyneissä Pyeongchangin olympialaisissa. Hyökkääjänä pelaava Linda Välimäki viimeisteli finaaliottelun 3-1 voittomaalin. Välimäelle olympiamitali on toinen, sillä hän oli mukana jo Vancouverin olympialaissa 2010, jolloin naisten kiekkojoukkue voitti niin ikään pronssia. Välimäki edustaa Naisten Liigassa Tampereen Ilvestä.

Joukkuevoimistelijat Jasmine Mäntylä, Venla Niemenmaa ja Emmi Nikkilä ovat oman lajinsa hallitsevia maailmanmestareita. Heidän joukkueensa Minetit voitti mestaruuden viime vuonna Helsingissä pidetyissä kisoissa. Minetit-joukkue on myös Euroopan mestari vuodelta 2016. Minetit-joukkue edustaa nykyisin Tampereen Sisua.

Lämpimät onnittelut urheilijoille ja heidän taustajoukoilleen!

Onnittelut upeista saavutuksista jääkiekkoilija, olympiapronssimitalisti Linda Välimäki (vas.) ja joukkuevoimistelun maailmanmestari Jasmine Mäntylä (oik.) sekä muut Minetit-joukkueen ylöjärveläiset, Venla Niemenmaa ja Emmi Nikkilä. 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi