Digitaalinen nuorisotyö

Kohtaaminen verkossa on vähintääkin yhtä syvällistä, kuin kasvokkain.

Digitaalinen nuorisotyö on nuorisotyön muoto, jossa hyödynnetään digitaalista mediaa ja teknologiaa työn välineinä. Työlle ominaista on sosiaalisen median hyödyntäminen, teknologiavärkkäily ja sisällön tuottaminen internettiin, somekanaviin sekä pelaaminen ja pelikasvatus.

Avoin media- ja tapahtumaryhmä Kohina:

Kiinnostaako valokuvaaminen, videot, editointi tai some? Haluaisitko kokeilla mitä Go Pro- tai järjestelmäkameralla saa aikaan? Vai haluaisitko tehdä videohaastatteluita tapahtumien backstageilla? 13 - 16 -vuotiaiden Avoin media- ja tapahtumaryhmä Kohina ottaa jatkuvasti uusia jäseniä, ja voit osallistua juuri silloin kuin haluat.

YlöZoomi2019 - nuorten videofestari

Kiinnostaako videoiden tai elokuvien tekeminen vai oletko niiden tekemisessä jo kokenut konkari? YlöZoomi2019-videofestivaali hakee ylöjärveläisten 2000-2009 -syntyneiden lasten ja nuorten tekemiä elokuvia ja videoita. Lisätietoa löydät tältä sivulta.

Youtube ja podcast:

Osaatko tuottaa sisältöä näihin sosiaalisen median kanaviin tai haluaisitko oppia? Nuorisokeskus Olkassa on välineistö sisällön tuottamiseen, mutta uusia innokkaita tekijöitä kaivataan.

Pelitoiminta:

Haluaisitko pitää lanit, mutta ei ole oikein tiloja? Kiinnostaisiko kokeilla e-urheilua? Pelitoiminta tukee pelaamista harrastustoimintana ja tarjoaa mahdollisuuksia kohdata muita pelaajia kasvokkain.

Pelikasvatus:

Miten Fortniten uudistukset vaikuttavat peliin tällä kaudella? Millaisia pakkoja kannattaa Clash Royalessa tehdä? Millainen peli on Cs:go ja koska lapseni voisi ruveta pelaamaan moista? Monet pelit ovat tuntemattomia lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kasvatuksen tueksi tarvitaan ajankohtaista ja oikeaa tietoa. Omaatko pelimaailmasta tietoa, joka auttaisi muita? Auta parantamaan pelitietoutta Ylöjärvellä.

Kohina - avoin media- ja tapahtumaryhmä:

Kiinnostaako kuvaaminen, kirjoittaminen, editointi tai some?

Haluaisitko kokeilla tapahtuman järjestämistä tai päästä backstagelle haastattelemaan esiintyjiä?

Onko sinulla toiveita tai ideoita digitaalisuuteen liittyen, joista haluaisit oppia tai kehittyä lisää?

Onko sinulla itselläsi jotain erityistaitoja, joita haluaisit opettaa muille?

Tule mukaan 13-16-vuotiaiden avoimeen media- ja tapahtumaryhmä Kohinaan. Voit tulla mukaan, vaikket tietäisi kameroista, mainonnasta tai tapahtumien järjestämisestä mitään. Jokaiselle löytyy se oma paikkansa: tapahtumissakin on töitä niin juontajalle, suunnittelijalle kuin valokuvaajallekin.

Kohinaan voit tulla vaikka kesken vuoden. Joka kerralla käydään läpi eri asioita, ja voit halutessasi tulla vain niille kerroille, joille haluat. Jos kuitenkin käyt vähintään 10 kerralla, saat todistuksen, josta on hyötyä vaikka kouluun tai töihin hakiessa.

Jos kiinnostuit tai sulla on kysyttävää, niin laita Whatsappia/soita/viestittele:
Saija Paronen 040 133 4582
Maiju Lamminmäki - 0500 719 080

 

Ensimmäinen kokoontuminen 21.8.2019 klo 16.30-18.30 Kirjasto Leijan monitoimitilassa!

 

 

Jos joku ylläolevista kiinnostaa, ota yhteyttä! Puhelinnumero löytyy oikeasta laidasta, voit lähettää WhatsApp-viestin tai soittaa.


Sivu päivitetty 15.8.2019

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi