Kulttuurinen nuorisotyö

Luovan kirjoittamisen ryhmä Blank Space

Blank Space -mainos

Teatteri Jakkara

Nuorisopalveluilla on yli 13-vuotiaille tarkoitettu nuortenteatteriryhmä Teatteri Jakkara. Ryhmä kokoontuu  tiistaisin. Teatterissa tehdään improvisaatioon ja liikeilmaisuun liittyviä harjoituksia, rakennetaan kohtauksia, käsikirjoitetaan itse näytelmiä ja tutkitaan yhdessä erilaisia ilmiöitä. Joka kevät on tavoitteena saada rakennettua yhdessä esitys, jota yleisö voi tulla katsomaan. Teatteri Jakkarassa käsikirjoittajina ja näyttelijöinä toimivat nuoret itse.

Jakkaraan voi ilmoittautua mukaan elokuussa. Toimintaan on sitouduttava vuodeksi, jotta näytelmäproduktion tekeminen on mahdollista!

 

Seutukunnallinen yhteistyö

Ylöjärven nuorisopalvelut tekee aktiivisesti yhteistyötä Tampereen seutukunnan muiden kuntien kanssa myös kulttuurisen nuorisotyön saralla. Ylöjärven nuorisopalvelut on mukana toteuttamassa mm. KultTouria eli Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikkoja.

Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot

Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikkoja toteutetaan joka marraskuu ympäri Pirkanmaan. Mukana viikoilla on 14 Pirkanmaan kuntaa sekä joukko muita toimijoita tarjoamassa nuorille kulttuurista toimintaa ja erilaisia tapahtumia.

Viikkojen tavoitteena on tuoda monipuolisesti kulttuuria lähemmäs nuoria ja tehdä tutuksi nuorten parissa toimivia tahoja. Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikkojen pääkohderyhmänä ovat kaikki pirkanmaalaiset 13–17-vuotiaat nuoret.  Toimintaa marraskuun aikana on tarjolla niin teatterista kuvataiteeseen kuin musiikista tanssiin ja sirkukseen.

Tällä sivulla tiedotetaan lokakuun 2018 aikana kulttuuriviikkojen tapahtumista!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sivu päivitetty 28.9.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi