Nuorisotilatoiminta

Koronavirustilanne: Valtioneuvoston linjausten mukaisesti Ylöjärven nuorisotilat on suljettu ja ryhmätoiminta lakkautettu 13.4.2020 asti.

Nuorisopalveluilla on kuusi nuorisotilaa, jotka sijoittuvat eri puolille kaupunkia. Lisäksi yksi tila toimii vanhempainyhdistyksen voimin. Kaikilla nuorisotiloillamme on aina kaksi ohjaajaa paikalla. Nuorisotiloillamme noudatetaan tiloille yhteisesti laadittuja sääntöjä, joita ovat esimerkiksi päihteettömyys ja hyvät käytöstavat. Nuorisotilatoiminta on matalan kynnyksen toimintaa, joka perustuu nuorten vapaaehtoisuuteen. Jokaisen tilan omalta sivulta löydät tarkemmat tiedot tilan aukioloista, toiminnasta ja ohjaajista.

 Tervetuloa!

Nuorisotilojamme vuokrataan viikonloppuisin esim. lastenjuhlien järjestämiseen. Voit tarkastella varaustilannetta Timmi-tilavarusohjelman kautta.  Nuorisopalvelujen vuokratilojen taksataulukko.

Lisätietoja vuokrausehdoista ja tilojen varustuksesta toimistosihteeri Päivi Alaselta 040 133 1401 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi[a]ylojarvi.fi.

Tilan kävijöistä pidetään asiakasrekisteriä. Jokaisen kävijän tulee antaa yhteystietonsa lomakkeella aloittaessaan toiminnassa käymisen. Ylöjärven kaupungin akasrekistereihin liittyvät tietosuojaselosteet on koottuna yhdelle sivustolle.

 


Sivu päivitetty 18.3.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi