Harrastusetuja nuorille - Ylöjärvi testaa Nuorisopassia 7.- ja 8.-luokkalaisilla

5.3.2020 16:30

Ilmaiseksi uimaan ja punttisalille tai huippualennuksella parkour-kurssille. Ota Nuorisopassi käyttöön ja löydä mielekästä vapaa-ajan tekemistä!

Ylöjärven kaupunki on ottanut käyttöön Nuorisopassi-kännykkäsovelluksen ja pilotoi sitä maalis-toukokuussa 7.- ja 8.-luokkien oppilailla.

Sovelluksen kautta nuori saa käyttöön erilaisia harrastusetuja. Passin etuja on mahdollista käyttää erityisjärjestelyin myös ilman sovelluksen lataamista.

Näin otat käyttöön Nuorisopassin

  1. Huoltaja täyttää lupalomakkeen Wilmassa.
    Tietojen siirto sovellukseen tehdään keskitetysti joka perjantai, joten Nuorisopassiin kirjautuminen ei onnistu heti lupalomakkeen täytön jälkeen. Sovellus on käytettävissä tietojen siirtoa seuraavana päivänä.
  2. Nuori/huoltaja lataa Nuorisopassi-sovelluksen kännykän sovelluskaupasta.
  3. Nuori kirjautuu sisään sovellukseen omilla Office365-tunnuksillaan eli koulun sähköpostilla ja salasanalla. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@edu.ylojarvi.fi ja salasana on sama, jolla nuori kirjautuu koulun koneelle. Unohtunutta salasanaa voi kysyä opettajalta.
  4. Ota passi käyttöön ja hyödynnä etuja!

Lisätietoja:

  • Wilma-järjestelmä (pilotin piiriin kuuluville on lähetetty viesti ja ohje Nuorisopassista)
  • YouTube-ohjevideo (Lempäälän kunnan tekemä video; huom. Ylöjärvellä on käytössä pelkkä etuusohjelma)
  • Lasten ja nuorten liikuntakoordinaattori Heikki Puttonen, p. 044 486 0672, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Nuorisopassi on vapaa-aikaan liittyvä sovellus, joka tarjoaa rahanarvoisia harrastusetuja nuorille. Passipilottiin voivat osallistua Ylöjärven koulujen 7.- ja 8.-luokkalaiset. Toukokuussa 2020 päättyvän pilotin jälkeen päätetään passin varsinaisesta käyttöönotosta.

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi