Nuorten itsenäisyyspäivän gaala: Nuorisotyön palkinto Siiri Konttelille, lisäksi julki nuorisopalveluiden mobiilisovellus ja logo

2.12.2016 20:00

Nuorten itsenäisyyspäivän gaalajuhlaa vietettiin poikkeuksellisen monipuolisissa merkeissä perjantaina 2. joulukuuta Koulutuskeskus Valossa. Jokavuotisessa juhlassa julkistettiin perinteiseen tapaan vuoden nuorisotyön palkinnon saaja, mutta tällä kertaa lanseerattiin myös Ylöjärven kaupungin nuorisopalveluiden mobiilisovellus sekä logo.

Vuoden 2016 nuorisotyön palkinto Siiri Konttelille

Vuoden 2016 nuorisotyön palkinto luovutettiin kurulaiselle opiskelijalle, Siiri Konttelille. Vapaa-aikalautakunta kuvailee päätöksessään Konttelia muun muassa luotettavaksi, tunnolliseksi, innokkaaksi ja valoisaksi. Palkittu on ollut aktiivinen osallistuja niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Hänelle on tullut erityisen tutuksi oppilaskunnan hallituksen toiminta, partio, oman kylän nuorisotila sekä Ylöjärven nuorisovaltuusto.

Nuorten Ylöjärvi -mobiilisovellus ladattavissa

Mobiilisovelluksen Nuorten Ylöjärvi ovat kehittäneet Monialaosuuskunta Kuusi ja Janne Taiponen. Sovelluksen voi ladata maksutta sovelluskaupasta ja se tarjoaa monipuolista infoa nuorisopalveluiden toiminnasta. Sovellus toimii Android- ja iPhone-puhelimissa. - Haastan nuoret mukaan kehittämään sovellusta eteenpäin ja toimimaan esimerkkinä muille kaupungeille ja kunnille, kannusti gaalapuheessaan nuorisotyön koordinaattori Riikka Majuri.

Nuorisopalveluille oma logo

Ylöjärven kaupungin nuorisopalveluiden logon on suunnitellut Tredun opiskelija Joonas Harjuniemi. - Logo on sanomaltaan moniulotteinen. Siinä näkyy arvoistamme muun muassa yhteisöllisyys, turvallisuus ja tasapuolisuus, nuorisotyön koordinaattori Riikka Majuri kuvaili.

Gaalan ohjelmassa teatteria, musiikkia ja tanssia

Nuorten itsenäisyyspäivägaalaan osallistui noin 70 kutsuvierasta. Kutsun olivat saaneet muun muassa koulujen oppilaskuntien sekä kaupungin nuorisotilojen edustajat. Paikalla olivat myös sekä nykyisen että uuden (2017-2018) nuorisovaltuuston edustajat.

Gaala oli luonteeltaan ohjelmallinen coctail-tilaisuus. Ohjelmassa oli niin teatteria, musiikkia kuin tanssiakin. Teatterista vastasi Nuorisoteatteri Theama ja lauluesityksistä Soppeenharjun musiikkiluokan tyttötrio Three notes. Illan laajimman esiintyjäkaartin toi lavalla Danny´s Bollywood Dance Crew. Tanssiesityksessä esiintyivät Siivikkalan ja Veittijärven iltapäiväkerhon lapset sekä aikuisryhmä.

Gaalassa muistettiin ruusuin nuorisoteatteri Jakkaran jäseniä menestymisestä Teatris-tapahtumassa Vaasassa keväällä 2016. Ylöjärveläisryhmä sai siellä kunniamaininnan näytelmästään ”Oma vika, pikkusika?”.

Nuorten itsenäisyyspäivän gaalan järjestää vuosittain Ylöjärven kaupungin nuorisopalvelut.

> Nuorisopalveluiden sivut

 

 

 

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi