Uutta: Kysymyspalsta nuorille, vastaajina laaja verkosto ylöjärveläisiä asiantuntijoita

14.11.2016 7:00

Nuorille tietoa ja neuvoa elämän tärkeissä kysymyksissä

Ylöjärveläiset nuoret ovat saaneet oman paikallisen vastaajaverkoston valtakunnalliselle Nuortenelämä.fi-sivuston Kysyttävää-palstalle. Kysymyspalsta löytyy osoitteesta www.ylojarvi.fi/nuoret.

Nuori voi jättää kysymyksensä verkossa anonyymisti tai täysin yksityisesti. Kysyä voi kaikesta mieltä askarruttavasta, vaikkapa seksuaalisuudesta, terveydestä tai opiskelusta.

Kysymyksiin vastaa laaja verkosto Ylöjärven kaupungin asiantuntijoita. Verkoston vastaajina toimii terveydenhoitajia, joilla on seksuaalineuvojan koulutus, koulu- ja opiskelijaterveydenhoitajia, nuoriso-ohjaaja sekä koulukuraattori. Tarvittaessa nämä ammattilaiset konsultoivat muita eri alojen asiantuntijoita.

Palstan ideana on tarjota nuorille ammattitaitoista matalan kynnyksen tukea erilaisissa elämään ja arkeen liittyvissä asioissa sekä ohjata heitä paikallisten palvelujen äärelle. Tavoitteena on tukea nuorten terveyttä, hyvinvointia sekä kasvua ja kehitystä.

Kysyttävää-palsta on osa valtakunnallista Nuortenelämä.fi-tieto- ja neuvontapalvelua, jonka toiminnasta vastaa nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti.

Näin kysymyspalsta toimii

Kysymykset esitetään nimettömänä. Muut lukijat näkevät kysymykset ja voivat kommentoida niitä. Kommentoinnin periaatteena on kaikkia kunnioittava, ystävällinen ilmapiiri. Halutessaan kysymyksen voi esittää myös täysin yksityisesti. Yksityinen kysymys näkyy ainoastaan sivuston ylläpitäjille ja vastaus lähetetään kysyjän ilmoittamaan sähköpostiin.

Muista merkitä paikkakunnaksi Ylöjärvi; näin kysymyksesi ohjautuu ylöjärveläisten asiantuntijoiden vastattavaksi.

Kysymyksiin vastataan viiden arkipäivän kuluessa.

Kysyttävää-palsta:
www.ylojarvi.fi/nuoret 

 

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi