Tee oma video YlöZoomi-videofestareille!

5.8.2019 9:40

"Mun Ylöjärvi" -teemaisen 1-10 min. mittaisen videon avulla voit voittaa kannustinpalkintoja. Viimeinen palautuspäivä videoille on 15.9.2019. Osallistumisohjeet: www.ylojarvi.fi/ylozoomi.

Ylöjärven nuorisopalvelut ja kulttuuripalvelut järjestävät yhdessä nuorille YlöZoomi-videofestarin. Osallistumisen kynnys halutaan pitää matalana ja oman festivaalille osallistuvan videon voi kuvata vaikka kännykällä. Osallistumisaikaa on syyskuun puoliväliin.

Kyseessä ei ole kilpailu, mutta nuoria halutaan kannustaa elokuvantekoon jakamalla jokaisessa ikäryhmässä kannustinpalkintoja elokuvantekijöille tai työryhmille. Videofestivaali YlöZoomi huipentuu lauantaina 5.10.2019 klo 13–15 kirjasto Leijan monitoimitilassa järjestettävään tapahtumaan, jossa näytetään YlöZoomiin osallistuneita videoteoksia.

Ylöjärvi 150 -juhlavuoden kunniaksi aiheena on Mun Ylöjärvi. Aihetta voi lähestyä monesta eri näkökulmasta, esimerkiksi oman harrastuksen tai vaikka musavideon kautta. YlöZoomiin osallistuvan videon voi tehdä yksin, kaveriporukalla tai se voi olla tehty koulussa opintojen yhteydessä.

Videon pituus voi olla kaikkea yhden ja kymmenen minuutin välillä. Tyylilaji on vapaa, esimerkiksi animaatio, fiktio, dokumentti, musavideo tai taidevideo. YlöZoomiin toivotaan elokuvia seuraavien ikäryhmien tekijöiltä / työryhmiltä:
- 2009–2006 syntyneet
- 2005–2003 syntyneet
- 2002–2000 syntyneet
                             
Kaikilta YlöZoomiin osallistuvilta alle 18-vuotiailta videontekijöiltä pitää olla huoltajan lupa, joka palautetaan jonkin Ylöjärven nuorisotilan ohjaajalle. Samassa yhteydessä palautetaan osallistumisilmoitus. Osallistumisilmoituksia ja lupalappuja voi käydä hakemassa nuorisotiloilta tai tulostaa itse. Laput löytyvät osoitteesta www.ylojarvi.fi/ylozoomi.

YlöZoomin osallistuva video ladataan YouTubeen tai muuhun videopalveluun ja linkki videoon lähetetään nuoriso-ohjaaja Maiju Lamminmäen sähköpostiosoitteeseen maiju.lamminmaki@ylojarvi.fi. Videon voi myös toimittaa muistitikulla jollekin nuorisotilalle samassa yhteydessä, kun palauttaa lupalapun ja osallistumisilmoituksen. Videoiden deadline on sunnuntaina 15.9.2019. Elokuvien sisällön pitää soveltua kaikilta osin kaiken ikäisille lapsille.

YlöZoomi-logo

« Takaisin


Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi