Vapaa-ajan asukkaat

Tervetuloa Ylöjärven vapaa-ajan asukkaiden omille sivuille!

Näille sivuille on kerätty vapaa-ajan asumista koskevia hyödyllisiä linkkejä ja ajankohtaista tietoa. Toivomme näiden sivujen helpottavan oikean tiedon löytymistä ja parantavan viihtymistänne Ylöjärvellä. Sivut ovat syntyneet osana Ylöjärven Yrityspalvelun hanketta "Vapaa-ajan asukkaat kaupallisten palvelujen käyttäjinä Ylöjärvellä".

Ylläpito ja palaute -sivulle voitte halutessanne jättää sähköpostiosoitteenne ja liittyä vapaa-ajan asukkaiden sähköpostirekisteriin. Rekisteriä käytetään palveluista tiedottamiseen muutaman kerran vuodessa. Sähköpostirekisteri on ainoastaan Ylöjärven Yrityspalvelun käytössä eikä yhteystietoja luovuteta eteenpäin.

VAPA-hanke

Ylöjärven Yrityspalvelun hanke Vapaa-ajan asukkaat kaupallisten palvelujen käyttäjinä Ylöjärvellä käynnistyi maaliskuussa 2012 ja päättyi maaliskuussa 2013. Hankkeen päärahoittajia olivat EU, valtio ja kaupunki. Muita rahoittajia olivat Ylöjärven Yrittäjät ry, Viljakkalan Yrittäjät ry, Kurun Yrittäjät ry, Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry ja TaitoSakki ry. 

Hankkeen tavoitteena oli saada kattava kuva vapaa-ajan asukkaista kaupallisten palvelujen käyttäjinä Ylöjärvellä: mitä palveluja vapaa-ajan asukkaat käyttävät nyt ja mitä toiveita heillä on tulevaisuuden palveluista. Tavoitteena oli myös selvittää tyytyväisyyttä palveluihin ja sitä, miten palveluista etsitään tietoa ja miten tiedottamista voitaisiin kehittää.

Vapaa-ajan asukkailta kerättiin tietoa kaupallisten palveluiden käytöstä kyselytutkimuksen ja haastattelujen avulla. Kysely ja haastattelut tehtiin touko-kesäkuussa 2012.

Lisätiedot

Rinne-Järvensivu, Tiina
Elinkeinosihteeri
Ylöjärven Yrityspalvelu Oy
050 351 8210
etunimi.sukunimi[at]ylojarvi.fi
Käyntiosoite: Kuruntie 14

Vapaa-ajanasukastutkimuksen tulokset

Vapaa-ajanasukastutkimuksen johtopäätökset

VAPA-hankkeen loppuraportti


Sivu päivitetty 19.12.2016

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi