Hyppää sisältöön

Vesikasvien niittokone vuokrattavana

12.5.2022 09:00
Kategoria: Asuminen ja ympäristö
Kaislainen järviranta

Ylöjärven kaupunki vuokraa pienimuotoisiin rantojen kunnostuksiin kaislaleikkuria, jolla voi niittää vesikasvillisuutta. Leikkuri on tarkoitettu Ylöjärven alueella sijaitsevien vesien hoitoon.

Vuokraajan on huolehdittava niittokoneen kuljetuksesta (peräkärry tms.) ja niittokone noudetaan kaupungin tekniseltä varikolta Soppeenmäen teollisuusalueelta (Teollisuustie 24). Vuokrahinnat ovat 40 €/arkipäivä ja 60 €/viikonloppu.

Tiedustelut ja varaukset varikolta ensisijaisesti sähköpostilla varastonhoitaja Ilkka Joukiolle, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi (p. 050 304 9517). Viestiin varaajan nimi, laskutusosoite ja puhelinnumero sekä toivottu laitteen vuokra-aika. HUOM. Vuokraus ei ole mahdollista 27.6.-24.7.2022.

Koneellisesta vesikasvien niitosta tai poistosta tulee ilmoittaa 30 vuorokautta ennen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle (ELY-keskus) ja vesialueen omistajalle. Lisätietoja asiasta saa Vesi.fi-sivustolta sekä tarvittaessa kaupungin ympäristötoimesta, ymparistonsuojelu@ylojarvi.fi.

Kaislaleikkurin ohje (pdf)