Kotiin Ylöjärvelle

Ylöjärvi on loistava paikka asua ja haluamme kertoa sen kaikille!

Ylöjärven kaupunki toteuttaa kesällä 2020 #kotiinylöjärvelle-markkinointikampanjan, jossa nostetaan esiin Ylöjärven vahvuuksia kotikuntana ja monien mahdollisuuksien asuinpaikkana. Kampanja näkyy mainoksina eri medioissa sekä kaupungin omissa sosiaalisen median kanavissa.

Seuraa meitä ja osallistu somessa

Osallistu arvontaan

Kotiin Ylöjärvelle -kampanjaan liittyvän arvonnan säännöt löydät tämän sivun alaosasta.

Kampanjan tunnus: #kotiinylöjärvelle

Kampanjassa kysytään, mikä tekee sinulle ja sinun perheellesi kodin. Mainoksissa ylöjärveläiset veljekset Pyry ja Patrik kertovat oman näkemyksensä.

#kotiinylöjärvelle-arvonnan säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä on Ylöjärven kaupunki, myöhemmin tässä tekstissä järjestäjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä varaa myös oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä.

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 13 vuotta täyttäneet henkilöt (Facebookin ja Instagramin käytön ikäraja). Arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista ja jakaa kilpailuun osallistuvia kuvia, tarinoita ja videoita Facebook- ja Instagram-tilillään (@ylojarvenkaupunki) sekä nettisivuillaan (ylojarvi.fi ja visitylojarvi.fi). Osallistumisaika on 23.6.-26.7.2020. Arvonta suoritetaan ja valituille ilmoitetaan 3.8.2020.

Arvontaan voi osallistua joko kommentoimalla arvontajulkaisua Ylöjärven kaupungin Facebook-sivulla tai Instagram-tilillä tai julkaisemalla Facebookissa tai Instagramissa kuvan, videon tai tarinan ja lisäämällä siihen hashtagin #kotiinylöjärvelle sekä merkitsemällä julkaisuun tilin @ylojarvenkaupunki

Arvonnan palkintoina on 10 kappaletta 10 kerran sarjakortteja Ylöjärven uimahalliin. Yhden palkinnon arvo on 50 euroa. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

Voittajat ilmoitetaan 3.8.2020 Ylöjärven kaupungin Facebookissa ja Instagramissa. Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä viikon kuluessa, voi järjestäjä valita tarvittaessa uuden voittajan. Arvonnassa ei hyödynnetä muita yhteystietoja kuin osallistujan käyttäjätunnusta ko. some-tilillä. Käyttäjätunnuksia ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille (Tietosuojaseloste sosiaalisen median arvonnoista.pdf).

Voittajat voivat lunastaa palkinnot Ylöjärven uimahallilta (Koulutie 6, Ylöjärvi) 3.-28.8.2020.

Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin. Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta.

 


Sivu päivitetty 22.6.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi